پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۹ اردیبهشت ۱۳۹۳، ۱۴:۳۶

علی زندی خبر داد:

کمک 104 میلیون ریالی به سمن‌های حوزه پیشگیری از مواد مخدر بیرجند

کمک 104 میلیون ریالی به سمن‌های حوزه پیشگیری از مواد مخدر بیرجند

بیرجند-خبرگزاری مهر: دبیر شورای هماهنگی ستاد مبارزه با مواد مخدر بیرجند گفت: ستاد مبارزه با مواد مخدر در حوزه پیشگیری حدود 104 میلیون ریال به سمن‌های شهرستان بیرجند کمک کرده است.

به گزارش خبر نگارمهر، علی زندی پیش از ظهر سه‌شنبه در ستادمبارزه با مواد مخدر شهرستان بیرجند با اشاره به اینکخ مصرف مواد مخدر بیش از هزار میلیارد تومان به کشور ضربه اقتصادی وارد کرده است، اظهارکرد: در بحث مصرف مواد مخدر این پدیده شوم خانمان سوز متاسفانه در زمینه اقتصادی و فرهنگی آسیب‌های فراوانی به جامعه وارد شده است.

وی افزود: در رابطه خسارت ناشی از ابعاد مواد مخدر؛ 40 درصد سرقت ها، 65 درصد همسر آزاری، پنج درصد قتل‌ها و 23 درصد خشونت از آسیب‌های اعتیاد مواد مخدر است.

وی ادامه داد: 68 درصد انتقال بیماری ایدز از راه تزریق مواد مخدر به وسیله سرنگ های آلوده و مشترک است.

دبیر شورای هماهنگی ستاد مبارزه با مواد مخدر شهرستان بیرجند با اشاره به رویکرد این ستاد عنوان کرد:  اولویت اصلی مبارزه با رویکرد اجتماعی کردن،طرح جامع به منظور نهادینه کردن مشارکت های مردم، شناسائی و تعقیب و مقابله با عناصر حاملین و توزیع کنندگان مواد مخدر، ضربه زدن به باندها توزیع، مقابله به عوامل داخلی و گسترش انسداد مرزها  در سال 93 است.

وی با بیان اینکه اعتبارات تنها مشکل مبارزه با مواد را حل نمی کند، گفت: اعتبارات مهم است اما نیاز است در مقابله با عناصر مواد مخدر با یک همت جهادی تمام دستگاهای اجرایی وارد کار شوند و بیش از پیش در این خصوص تلاش کنند.

زندی تصریح کرد: در رابطه با حوزه درمان کاری صورت گرفته اما نیاز به استمرار دارد و باید قبل از درمان پیشگیری انجام شود.

وی اظهارکرد: در تمام شهرستان های استان مراکز ترک اعتیاد غیر مجاز پلمپ و تعطیل خواهند شد و هم اکنون در حال بررسی با دانشگاه علوم پزشکی برای شناسایی مراکز ترک اعتیاد هستیم.

وی با اشاره به مقابله با توزیع و حمل مواد مخدر عنوان کرد: در آینده نزدیک یک دستگاه کاملا پیشرفته در کشف مواد مخدر در ایست بازرسی علی آباد مستقر خواهد شد که می تواند در کشفیات کمک زیادی به نیروی های انتظامی داشته باشد.

دبیر شورای هماهنگی ستاد مبارزه با مواد مخدر بیرجند در خصوص کمک به سمن و موسسات مردم نهاد در خصوص کمک و پیشگیری در جامعه بیان کرد: در این راستا ستاد مبارزه با مواد مخدر حدود 10 میلیون 400 هزار تومان به این سمن ها شهرستان کمک شده است.

کد خبر 2281120

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha