به گزارش خبرنگار مهر، علی اصغر ابوالحسنی پیش از ظهر سهشنبه در مراسم بزرگداشت روز ملی شوراها در تالار معصومیه استانداری با اشاره به توقعات مردم از شوراها اظهار داشت: اعضای شورا به ویژه در روستاها سنگ صبور مردم هستند و مردم حتی کوچکترین نیازهای خود را از آنان طلب میکنند.
وی افزود: مسئولان استانی باید این توقعات را درک کرده و اعضای شورا را پشت درهای خود معطل نکنند چراکه اگر رگ گردن ما متورم میشود یا چهرههایمان برافروخته، به خاطر مشکلات مردم و نیازهای آنان است.
رئیس شورای اسلامی استان با بیان اینکه شوراها حلقه واسطی هستند میان مردم و مسئولان ابراز داشت: پیگیری خواستههای مردم توسط اعضای شورا نباید موجب ناراحتی مسئولان دستگاهها باشد.
وی به عملکرد شورای استان در 7 ماه گذشته اشاره کرد و گفت: در این مدت 12 جلسه رسمی برگزار شد که بیشتر از تعداد جلسات تعیین شده در قانون بود.
ابوالحسنی خاطرنشان کرد: در حال حاضر شورای استان قم از 12 منتخب مردم تشکیل شده که به دلیل تک شهرستان بودن، همین افراد اعضای شورای شهرستان را نیز تشکیل میدهند.
وی افزود: تلاش کردیم تا با دعوت از مسئولان استانی در جلسات خود نیازها و گلایههای مردم را به گوش آنها رسانده و از نظرات آنان نیز بهرهمند شویم.
رئیس شورای اسلامی استان با اشاره به حضور 386 عضو در شورای روستاها ابراز داشت: مشکلات مردم در روستاها بسیار بیش از شهرها است و نیاز به آگاهی بخشی در این مناطق نیز بیشتر دیده میشود.
ضرورت تشکیل شورایاریها در شهر قم
مدیرکل امور شهری و شوراهای استانداری قم نیز در این مراسم بر ضرورت تشکیل شورایاریها در شهر قم برای دخالت بیشتر مردم در مدیریت شهری تاکید کرد.
مهدی متقیان با اشاره به فرارسیدن روز ملی شوراها اظهار داشت: شوراها پارلمانهای محلی هستند که در هر سطح و منطقهای قانون وضع میکنند و دستگاههای اجرایی باید به این قوانین احترام بگذارند.
وی تحقق مردم سالاری و جلوگیری از استبداد رای در مدیریت را فلسفه تشکیل شوراها دانست و گفت: نیاز امروز جامعه ما همین تعامل و همکاری است چراکه هرگاه تعاملات بهتر شود، امور مردم بهتر ارائه خواهد شد.
مدیرکل امور شهری و شوراهای استانداری قم معتقد است هر چه مراتب نظرسنجی در مدیریت شهری پایین آورده شود، خدمترسانی به مردم شایستهتر خواهد شد.
وی با اشاره به اجرای طرح شورایاریها در شهر تهران ابراز داشت: در شهر قم هنوز این امر محقق نشده که این همت مضاعف شورای اسلامی شهر قم را نیاز دارد.
متقیان گفت: شورایاریها در واقع حلقه واسط میان مردم و شورای شهر هستند و میتوانند نیازهای واقعی مردم در محلات دور افتاده و نیازهای اقشار مختلف جامعه را به گوش مسئولان و اعضای شورا برسانند.
درخواست دیگر مدیرکل امور شهری و شوراهای استانداری قم از اعضای شوراها اهتمام به مقوله اقتصاد و فرهنگ است که در شعار امسال از سوی مقام معظم رهبری مورد تاکید قرار گرفته است.
وی با اشاره به اینکه مجلس شورای اسلامی باید بستههای حمایتی برای کمک به شهرداریها تعریف کند افزود: شهرداری نیز باید برنامههایی متناسب با شعار امسال در دستور کار خود قرار دهد.
نظر شما