پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۹ اردیبهشت ۱۳۹۳، ۱۸:۴۹

متوسلین :

606 مورد چندقلوزایی در زنجان به ثبت رسیده است

606 مورد چندقلوزایی در زنجان به ثبت رسیده است

زنجان -خبرگزاری مهر: مدیر کل ثبت احوال استان زنجان، از تولد 606 چندقلوزایی در یکسال گذشته خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، موسی متوسلین افزود: بر اساس آمار های بدست آمده در 12ماهه سال گذشته تعداد 20 هزارو 615 واقعه ولادت به ثبت رسیده که از این تعداد 20هزارو 9واقعه مربوط به ولادت های تک زایی وتعداد 606 واقعه ولادت حاصل از چند قلو زایی بوده است.

 وی، اظهار داشت:  606 واقعه از کل ولادتهای ثبت شده در این مدت مربوط به چند قلو زایی بوده که از این تعداد289 واقعه (578نوزاد) دوقلو ، تعداد 8 واقعه (24نوزاد) سه قلو وتعداد 1 واقعه (4 نوزاد ) چهار قلو زایی بوده است.

اقدامات کميته امداد در ايجاد عدالت اجتماعي و محروميت زدايي غيرقابل انکار است

مدير کل کميته امداد استان زنجان گفت: اقدامات کميته امداد در ايجاد عدالت اجتماعي و محروميت زدايي غيرقابل انکار است.

 بهرام وليزاده با اشاره به اينکه کميته امداد طي سال گذشته همچون سال‌هاي قبل گام‌هاي بلندي در توانمندسازي جامعه هدف برداشته است،گفت: اين موفقيت با حمايت‌هاي رهبري، همت نظام، قواي سه گانه، همکاري مسئولان در استان و شهرستان‌ها، نمايندگان مجلس، مشارکت مردم و از همه مهم‌تر همراهي جامعه هدف حاصل شده است.

وی، با اشاره به خدمات پايدار و تاثيرگذار امداد در حمايت از جامعه هدف اذعان داشت: توانمندي خانواده ها مهمترين رکن برنامه هاي امداد در دوره تحول است که خوشبختانه امداد استان زنجان در اين زمينه موفق عمل کرده و به بيش از تعهدات خود در زمينه توانمندسازي جامعه هدف عمل کرده است.

مدیر کل کمیته امداد استان زنجان، با اشاره به ايجاد اشتغال براي زنان سرپرست خانوار شهري و ارائه خدمات بيمه اي به آنها و مجريان طرحهاي اشتغال گفت: ارائه اين نوع خدمت موجب افزايش سطح بهره وري نيازمندان از خدمات بيمه اي و افرايش رفاه و سلامت مددجويان مي شد که اين مقوله ضمن اينکه خانواده هاي تحت حمايت را تحت پوشش قرار مي دهد در ايجاد عدالت اجتماعي و کاهش محروميت تاثير بسزايي دارد.

وليزاده، به پرداخت کمک معيشت به جامعه هدف امداد در راستاي بهبود زندگي آنها افزود: ارائه خدمات درماني قابل توجه، ارائه خدمات عمراني در قالب تعمير مسکن خانواده‌هاي روستايي و بهره گيري از ظرفيت مسکن مهر براي مددجويان شهري و توسعه خدمات آموزشي در راستاي پيشگيري از آسيب هاي فردي و اجتماعي از جمله فعاليت‌هايي است که سال گذشته توسط امداد انجام شده است.

وي همچنين ارائه خدمات مشاوره فرهنگي تربيتي و مشاوره حقوقي در راستاي کاهش آسيبهاي اجتماعي را از ديگر اقدامات انجام شده توسط امداد طي سال گذشته عنوان کرد و اظهار داشت: فاصله گرفتن از خدمات پرداخت کمک هاي بلاعوض و حرکت در مسير پرداخت وام هاي قرض الحسنه که به حفظ عزت و کرامت خانواده ها کمک مي‌کند و فراهم سازي زمينه اشتغال مددجويان نيز از ديگر مهم‌ترين فعاليت‌هاي صورت گرفته توسط کميته امداد در سال 92 است.

 

کد خبر 2281432

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha