پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۹ اردیبهشت ۱۳۹۳، ۲۱:۵۸

جمیری:

نگاه مسئولان کشوری به بوشهر تغییر می‌کند

نگاه مسئولان کشوری به بوشهر تغییر می‌کند

بوشهر - خبرگزاری مهر: نماینده مردم بوشهر، گناوه و دیلم در مجلس شورای اسلامی گفت: نگاه مسئولان کشوری باید نسبت به بوشهر تغییر کند.

به گزارش خبرنگار مهر، جمیری عصر سه‌شنبه در نشست هم اندیشی شوراها که به مناسبت روز شوراها برگزار شد به نقش بسیار مهم مردم اشاره کرد و اظهار داشت: مردم یکی از ارکان های اساسی شکل گیری نظام دینی هستند

وی اضافه کرد: مردم بوشهر از روحیه اعتقادی بالایی برخوردار بوده و شهر بوشهر با توجه به ظرفیت های بسیار بالایی که دارد باید از همه این ظرفیت ها برای توسعه و پیشرفت شهر استفاده کند.

نماینده مردم بوشهر، گناوه و دیلم در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه شوراهای شهر و روستا باید برای مردم تجلی بخش امید باشند اظهار داشت: شورا باید در نزدیکترین وضعیت با مردم در ارتباط بوده و خدماتی را که به آنها ارائه می کنند حل کننده مشکلات مردم باشد.

برای توسعه بوشهر یک افق بلند داشته باشیم

وی با بیان اینکه شوراها می توانند بالاترین خدمت را به مردم ارائه دهند تصریح کرد: باید برای توسعه بوشهر یک افق بلند داشته تا بتوانیم مشکلات سطح شهر را حل کنیم.

جمیری اظهار داشت: باید برای رسیدن بوشهر به جایگاه والای خود نهایت استفاده از فرصت‌های موجود برده و زمینه را برای هرچه بهتر شدن شرایط مهیا کنیم.

نماینده مردم بوشهر، گناوه و دیلم در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: امید داریم نگاه فعلی مسئولین کشوری به بوشهر عوض شده و با نگاه دقیق‌تر و جامع‌تری بوشهر را ببینند در این صورت وضعیت تغییر می کند.

کد خبر 2281527

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha