پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۹ شهریور ۱۳۸۴، ۱۶:۲۵

در همايش مديران و كارشناسان فرستنده هاي تلويزيوني و اف.ام صدا و سيما مطرح شد؛

ضرغامي: صدا و سيما از فضاي اينترنت براي ارائه برنامه هاي خود استفاده خواهد كرد

ضرغامي: صدا و سيما از فضاي اينترنت براي ارائه برنامه هاي خود استفاده خواهد كرد

سيد عزت الله ضرغامي صبح امروز در همايش مديران و كارشناسان فرستنده هاي تلويزيوني و اف.ام صدا و سيما، تكميل پوشش شبكه هاي سراسري تلويزيون در كشور را ضروري دانست.

به گزارش گروه فرهنگ و هنر "مهر"، وي با بيان اينكه علاوه بر تكميل پوشش براي ارتقاء كيفيت نيز بايد تلاش صورت گيرد گفت: هر چند بيش از 90 درصد از مناطق كشور از پوشش لازم برخوردار است، اما تكميل پوشش در مناطق باقيمانده با توجه به ويژگي هاي جغرافيايي مستلزم هزينه اي معادل كل سرمايه گذاري هايي است كه تاكنون صورت گرفته است.

رييس سازمان صدا و سيما با اشاره به اينكه طرح هاي ابتكاري نظير انتقال امواج از طريق كابل به مناطق دور افتاده روستايي بايد مورد توجه قرار گيرد گفت: براي كاهش هزينه ها و ارتقاء بهره وري بايد از هر پيشنهاد كارآمدي استقبال و آنرا به دقت بررسي كرد.

مهندس ضرغامي همچنين با تاكيد بر بكارگيري شيوه هاي جديد اطلاع رساني گفت: تعريف ساختارهاي جديد اطلاع رساني در رسانه ملي و سرمايه گذاري هاي لازم در اين بخش صورت مي گيرد.

وي افزود: صدا و سيما به زودي از فضاي اينترنت و محتواي مجازي براي ارائه برنامه هاي خود استفاده خواهد كرد.

ضرغامي با ابراز خشنودي از تهيه سندهاي اجرايي اهداف افق رسانه ملي در بخش فني گفت: با ارائه اين اسناد و الزامات آن به سازمان هاي ذيربط تلاش خواهيم كرد بودجه لازم براي تحقق اهداف رسانه ملي را فراهم كنيم.

رييس سازمان  صدا و سيما در بخش ديگري از سخنان خود هماهنگي و نيازسنجي را در امور خودكفايي و ساخت تجهيزات ضروري  دانست و گفت: سياست كنوني ما در حوزه فني تمركز در سياست گذاري و واگذاري تصدي گري به بخش هاي مختلف اجرائي است.

وي با بيان اينكه با توزيع اختيارات و مسئوليت هاي اجرايي به ويژه در مراكز استانها مي توان از اتلاف امكانات و زمان جلوگيري كرد گفت: ساختار فني صدا و سيما با هدف ارتقاء بهره وري اصلاح مي شود.

ضرغامي همچنين با قدرداني از تلاش هاي مديران و كارشناسان فني رسانه ملي خطاب به آنان گفت: تلاش شما كه با خلوص بيشتر و به دور از انظار عمومي صورت مي گيرد، سهم بسزايي در كسب توفيق و پيشرفت رسانه ملي دارد.

پيش از سخنان رييس سازمان صدا و سيما / مهندس افراسيابي معا ون فني اين سازمان در امور بهره برداري و چند تن از ديگران مديران فرستنده هاي تلويزيوني و اف . ام با ارائه گزارشهايي از برنامه ها و مشكلات اين بخش / بر شتاب بخشي به توسعه فني در رسانه ملي تاكيد كردند.

کد خبر 228160

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha