پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۳، ۱۱:۲۴

صالحپور:

شوارها در نظام برنامه ریزی شهری جایگاهی ندارند

شوارها در نظام برنامه ریزی شهری جایگاهی ندارند

اهواز ـ خبرگزاری مهر: عضو هیئت رئیسه شورای شهر اهواز از نداشتن جایگاه شوراها در نظام برنامه ریزی شهری خبر داد.

زیبا صالحپور در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار کرد: شوراها از نظر عملکردی به عنوان یک عنصر نظارتی و سیاست گذار در مدیریت شهری و به عنوان پل ارتباطی بین مردم و دولت هستند که برای موفقیت در ایفای نقش قانونی خود نیاز به یک ابزار کار دارند ولی متأسفانه بر اساس قوانین موجود این ابزار کار و اختیارات لازم را ندارند.

وی افزود: یکی از اهداف مهم تشکیل شوراها ایجاد زمینه مشارکت های مردم و درگیر شدن آنها در فرآیندهای اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و سیاسی است و در حقیقت تشکیل شورا به معنای حرکت به سوی مردم سالاری دینی است.

عضو هیئت رئیسه شورای شهر اهواز تصریح کرد: شوراهای ما دو کمبود دارند که مورد اول نبود مدیریت واحد شهری است و عدم وجود این مدیریت باعث می شود که شوراها نتوانند پاسخگوی نیاز مردم باشند و کمبود بعدی این است که شوراها در نظام برنامه ریزی شهری جایگاهی ندارند.

صالحپور در پایان گفت: مدیریت شهری باید یک فضای سالم، آرام و امن را برای زندگی شهروندان فراهم کنند و شوراها برای فراهم کردن این مهم نیاز به اختیارات بیشتری دارند تا به طور مطلوب به شهروندان خدمات ارائه کنند.

کد خبر 2281763

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha