پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۳، ۱۴:۵۳

کوهسار:

500 نفر از بیمه کارگری در گنبدکاووس استفاده می کنند

500 نفر از بیمه کارگری در گنبدکاووس استفاده می کنند

گرگان - خبرگزاری مهر: رییس اداره تعاون کار و رفاه اجتماعی شهرستان گنبدکاووس گفت: 500 نفر از بیمه بیمه کارگری در گنبدکاووس استفاده می کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا پیاده کوهسار ظهر چهارشنبه در جمع خبرنگاران گنبدکاووس، گفت: در شهرستان گنبد 92 واحد صنعتی ، 9100 واحد خدماتی صنفی ، 889 واحد کشاورزی فعال است که در این میان، 17 هزار 204 نفر کارگر مرد و 3047 نفر کارگر زن در این شرکت مشغول فعالیت هستند.

وی بیان کرد: 5277 واحد یا شرکت افراد کمتر از 10 نفر و 248 واحد یا شرکت افراد و بالای ده نفر را مشغول به کار کردند که متاسفانه طی سالهای اخیر به علت مشکلات اقتصادی تعداد زیادی از کارگران به دلایل مختلف از کار بیکار شدند که خدمات کار و کارگری در این سالها سیر صعودی پیدا رده است.

وی تصریح کرد: مثلا در سالهای گذشته 100 نفر مقرری بیمه بیاری می گرفتند که در حال حاضر 500 نفر از بیمه بیکاری استفاده می کنند.

پیاده کوهستار اظها کرد: 64 واحد مسکونی توسط اداره کار به کارگران و 1280 نفر از خدمات بیمه تکمیلی بهره بردند و 8 گروه از کارگران نمونه در سطح استان انتخاب شدند که 4 گروه از آنها از شهرستان گنبد هستند، همچنین 8 دوره مهارت های زندگی نیز برای این قشر برگزار شده است.

وی خاطرنشان کرد: از بازرسی های به عمل امده 365 مورد از خدمات فنی و ایمنی ، 266 مورد کشف اتباع بیگانه در محل کار بوده است و همچنین 716 مورد پاسخگویی و مشاوره و 576 مورد شکایت از طرف کارگران برای دریافت حقوق و مزایا به ثبت رسیده است که طبق ضوابط و دستور العمل باید 45 درصد از آن منجر به سازش می شد که خوشبختانه 47 درصد از عملکرد ما منجر به سازش گشته است.

رییس اداره تعاون کار و رفاه اجتماعی شهرستان گنبدکاووس بیان کرد: خوشبختانه فرماندار جدید از زمان تصدی کمیته کار گروه تخصصی صنایع دستی 1 شهرستان راه اندازی نمودند.

"سید محسن حسینی" کارگر نمونه استانی نیز گفت: برای رشد و توسعه باید به سوی تحقیقات سوق پیدا کنیم؛ در گذشته کارخانه نئوپان 23 درصد سهم بازار را داشت ولی امروز 10 درصد را دارد که انشاء الله با تحقیق و توسعه کارگران دانش محور و بنیان بتوانیم این سهم را افزایش دهیم.

وی اعلام کرد: بنظر بنده تمرکز فرد بروی کار و عدم حاشیه رفتن می تواند فرد را موفق نماید؛ تعریف 2014 از کار،خلق ثروت و رفاه برای مردم میباشد، در گذشته از کارگر به عنوان ابزار استفاده می شد ولی امروز فراتر از سرمایه کار و نیروی انسانی دانسته می شود.

"آنا دردی عنصری" کارفرما نمونه نیز گفت: این هفته می تواند فرصتی باشد برای تامل بین کارگران و کار فرمایان و نزدیک شدن قلبها و دیدگاهها و خواسته های آنان برای شرایط کاری مناسب.

سلیمان عباسی، نماینده مردم گنبدکاووس نیز گفت: شعار امسال ما اقتصاد و فرهنگ راه روشنی است برای همه مسئولین و مردم عزیز که در این مسیر گام های هدفمند و برنامه ریزی شده داشته باشند.

وی بیان کرد: اقتصاد امری مهم برای تامین معیشت مردم است و نیاز است که افرادی که در عرصه کار وتولید گام بر میدارند حمایت مالی، اجتماعی ، روحی و معنوی شوندو این در دستور کار مسئولین قرار گیرد.

عباسی اظهار کرد: اگر اشتغال به این معنا باشد که جوانان و نخبگان فقط به پست و مقام اداری برسند زمینه رشد و توسعه از بین خواهد رفت، بستر برای طراحی ، نوآوری و پیشرفت به وجود نخواهد آمد.

وی اعلام کرد: با توجه به اینکه شهرستان گنبد دارای شاخص های مهم استانی از قبیل زمین ، مواد معدنی ،نیروی انسانی ، شهرک صنعتی و.... لازم است میتواند بستر لازم برای رشد و توسعه باشد.

وی اذعان کرد: امروز دولت از کسانی که طراح و نوآوری داشته باشند استقبال می کند ولی هنوز اعتماد بنفس در مردم تقویت نشده است، اگر جوانان ما بخواهند کاراقتصادی در زمینه های مختلف داشته باشند می توانند تشکیل شرکت تعاونی بدهند که ما آمادگی داریم زه کشی شهرستان را دراختیار آنان قرار دهیم تا معضلات اجتماعی کاهش و شرایط ازدواج مهیا شود.

نماینده مردم گنبدکاووس افزود: دولت در این زمینه نیز تا 60 درصد کمک خواهد کرد تا زمینه سرمایه گذاری و رشد فراهم شود، در زمینه مدیریت جهادی نیز از همه سرمایه گذاران و نخبگان دعوت میکنیم که در این مسیر گام بردارند با توجه به شرایط و بستر مناسب کشت داروهای گیاهی میتواند بسیار موثر باشد.

وی اضافه کرد: بدون کارگران رشد کشور امکان پذیر نیست و از کارفرمایان و مسئولین انتظار داریم که برای این قشر آسیب پذیر که شبانه روز تلاش میکنند توجه ویژه ای گردد.

عباسی افزود: قرار بود کانون کارگری از طرف شهرداری برای حمایت و بیمه کارگران تاسیس شود که در حال حاضر نمیدانم تا کجا کار پیشرفت کرده است، توجه ویژه به کارگران انگیزه آنان را برای تلاش بیشتر مضاعف می نماید.

حجت الاسلام محمد حسن سبحانی، امام جمعه شهرستان گنبدکاووس، نیز گفت: اگر تلاش و کوشش انسانها برای تامین معیشت زندگی در جامعه وجود نداشته باشد همه چیز بهم خواهد ریخت، هر کشوری که توسعه یافته رشد کرده و توانمند شده است.

وی اظهار کرد: از راه علم ، نیروی توانمند انسانی و اولویت بندی نیاز های خود بوده است، طی 30 و چند سال از انقلاب کارگران زحمتکش چرخ اقتصادی کشور را چرخاندند و همیشه تابع ولایت و قرآن بودند چون اگر به غیر این بود مشکلاتی در جامعه ما ایجا د میگردید .اگر پیشرفتی در کشور صورت گرفته است به خاطر تلاش خستگی ناپذیر این قشر آسیب پذیر می باشد.

کد خبر 2282072

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha