به گزارش خبرنگار مهر، اردشیر شجاعی معاون آموزش ابتدایی اداره کل آموزش و پرورش استان خوزستان پیش از ظهر امروز در مراسم جشن استانی شکرگزاری تلاوت قرآن گفت: در راستای اجرای فرامین مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه معلمان ابتدایی باید به درس قرآن اهمیت بیشتری دهند امروز در استان جشن شکرگزاری تلاوت قرآن را برگزار کردیم تا دانش آموزان مقطع ابتدایی به قرآن بیش از پیش توجه کنند.
وی افزود: این جشن همزمان با روز ملی شدن خلیج فارس برگزار می شود زیرا این روز نکته بسیار مهمی را به ما یادآوری می کند که ایرانیان باید در همه حال پاسدار حریم مرزهای خاکی و آبی کشور باشند.
شجاعی تصریح کرد: همه تلاش هایی که در حوزه تعلیم و تربیت انجام می شود برای این است که در نهایت یک انسان مومن و معتقد به اصول اخلاقی و متخصص در مسائل انسانی است را به جامعه تحویل دهد و یکی از راهنماهایی که این مسائل را به انسان آموزش می دهد کتاب مقدس قرآن است.
معاون آموزش ابتدایی اداره کل آموزش و پرورش استان خوزستان در پایان گفت: به دانش آموزان توصیه می کنم که در تمام مراحل زندگی اصول و دستورات قرآن را سرلوحه کار خود قرار دهند و مسیر زندگی شان را با توجه به توصیه های دینی و قرآنی مشخص کنند و همچنین ما در مقطع ابتدایی نخبگان قرآنی داریم که بهتر از سایر دانش آموزان با این نخبگان بیشتر ارتباط داشته باشند و الگو بگیرند.
برای اولین بار در خوزستان/
جشن شکرگزاری تلاوت قرآن با حضور 400 دانش آموز در اهواز برگزار شد

اهواز ـ خبرگزاری مهر: جشن نمادین استانی شکرگزاری تلاوت قرآن در دبستان دخترانه ابتدایی شایسته ناحیه دو اهواز برگزار شد.
نظر شما