پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۳، ۱۸:۱۳

مراسم معارفه و تقدير از فرماندار دهگلان برگزار شد

مراسم معارفه و تقدير از فرماندار دهگلان برگزار شد

سنندج – خبرگزاري مهر: مراسم معارفه و تقدير از فرماندار شهرستان دهگلان با حضور معاون سياسي و امنيتي استاندار كردستان برگزار شد.

به گزارش خبرنگار مهر، ظهر امروز چهارشنبه و طي مراسمي با حضور معاون سياسي و امنيتي استاندار كردستان و جمعي از مديران و مسئولان شهرستان، فرماندار دهگلان معرفي شد.

در اين مراسم ضمن تقدير از راشد عزيري كه پيش از اين سرپرست فرمانداري شهرستان دهگلان را بر عهده داشت، يحيي نظري به عنوان فرماندار شهرستان دهگلان معرفي شد.

معاون سياسي و امنيتي استاندار كردستان در اين جلسه تغییرات صورت گرفته در دولت را امری طبیعی عنوان کرد و گفت: پس از استقبال مردم از برنامه‌های دولت، لازم است دولت برای اجرایی کردن و تحقق برنامه‌های خود، مدیران مورد اصول را چیده و چینش نیروها بر اساس این مهم صورت گیرد.

عليرضا آشناگر با بيان اينكه، دولت در کوتاه‌ترین زمان با حمایت رهبر معظم انقلاب و همکاری مجلس، مستقر شد و در بخش‌های مختلف توفیقات فراوانی دارد يادآور شد: نمره دولت در عرصه‌های گوناگون کشور، نمره‌ای قابل قبول است و حتی در برخی موارد بالاتر از میزان انتظار بوده است.

وي به مبانی دولت برای انتخاب مدیران اشاره کرد و گفت: اعتدال و دوری از افراط و تفریط از جمله شاخص‌های مدنظر مسئولان ارشد کردستان برای انتخاب مدیران است.

وی خردورزی و گرفتن تصمیمات هیجانی را معضل دولت در سنوات گذشته عنوان کرد و افزود: گرفتن تصمیمات عاقلانه و قانون‌گرایی و قانون‌محوری از مهم‌ترین مطالبات مردم است و دولت سعی دارد در این سمت اهداف خود را پیش ببرد.

فرماندار جديد شهرستان هگلان نيز در اين مراسم طي سخناني اظهار داشت: سعی داریم اهداف خود را در راستای کمک به تحقق برنامه‌های دولت تدبیر و امید پیش ببریم.

يحيي نظري با بیان اینکه اهداف دولت تدبیر و امید و راهبردهای نماینده مردم در مجلس سرلوحه برنامه‌های ما قرار خواهد گرفت، خاطرنشان کرد: امیدواریم بتوانیم اهداف خود را در راستای توسعه این شهرستان تحقق ببخشیم.

وی ضمن اشاره به نامگذاری سال از سوي مقام معظم رهبري، بیان داشت: این مهم آغازی برای توسعه فرهنگ و اقتصاد بوده و لازم است برای تحقق آن تمام همت خود را به کار گیریم.

فرماندار دهگلان با اشاره به وجود تورم، رکود و بیکاری در جامعه، تصریح کرد: لازم است نهادهای موجود در شهرستان‌ها به عنوان زیرمجموعه دولت، آن را در رسیدن به سیاست‌های اتخاذ شده خود یاری دهند.

نظری با بیان اینکه این شهرستان بستر مناسب را در بخش کشاورزی و صنایع تبدیلی دارد، گفت: تهدید در بحث سفره‌های آب زیرزمینی این منطقه موضوعی نگران‌کننده است که باید برای رفع آن تدابیر اندیشمندانه‌ای اتخاذ شود.

کد خبر 2282325

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha