پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۳، ۱۵:۳۱

حجت الاسلام علی رضایی:

جایگاه شهدا در جامعه تبیین شود

جایگاه شهدا در جامعه تبیین شود

بیرجند -خبرگزاری مهر: امام جمعه بیرجند با تاکید بر اینکه شهدا از جایگاه ویژه‌ای در جامعه اسلامی برخوردارند، گفت: جایگاه و نقش تاثیرگذار شهدا باید در جامعه تبیین شود.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام علی رضایی بیرجندی در خطبه‌های نماز جمعه این هفته بیرجند، به ورود پنج شهید گمنام صبح امروز به استان اشاره کرد و اظهارداشت: شهدا نقش بسزایی در پیروزی و بقای انقلاب اسلامی دارند.

وی اضافه کرد: سیره و روش زندگی شهدا باید برای جوانان تبیین شده و به الگویی برای زندگی آنان مبدل شود.

حجت الاسلام رضایی بیرجندی همچنین در خصوص روز عقیدتی سیاسی سپاه، تصریح کرد: سپاه باید حافظ و پاسدار آرمان‌ها و ارزش‌های انقلاب بوده و در ابعاد عقیدتی و سیاسی فعالیت کند.

امام جمعه بیرجند همچنین با اشاره به سالروز تشکیل بسیج سازندگی در هفته جاری، افزود: امسال که با توجه به بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی به عنوان سال "اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی" نامگذاری شده، باید بسیج سازندگی در زمینه سازندگی فرهنگ در کشور اقدام کند.

حجت الاسلام رضایی بیرجندی با اشاره به سالروز شهادت امام هادی(ع)، بیان کرد: سیره و روش زندگی ائمه اطهار(ع) بسیار زیبا و نیکو بوده و باید به عنوان الگویی جامع در زندگی اجتماعی مردم تبدیل شود.

وی همچنین روز جهانی ماما، هلال احمر و تالاسمی را از دیگر مناسبت های هفته جاری عنوان کرد و بیان داشت: تمام این نهادها باید در زمینه ریشه کنی و رفع بیماریها اقدام کنند.

حجت الاسلام رضایی بیرجندی با تاکید بر جایگاه نشاط اجتماعی در روحیه مردم، عنوان کرد: امروز مردم حضور پررنگی در همایش پیاده روی داشتند.

امام جمعه بیرجند با اشاره به جایگاه نشاط اجتماعی در زندگی آحاد جامعه، یادآور شد: باید بسترهای استفاده از زیبایی های طبیعت برای نشاط مردم فراهم شود.

کد خبر 2283210

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha