پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۳، ۱۳:۵۵

سردار صالحی:

زنجان پاک ترین استان در حوزه مواد مخدر صنعتی است/ کشف 100 درصدی قتلها در زنجان

زنجان پاک ترین استان در حوزه مواد مخدر صنعتی است/ کشف 100 درصدی قتلها در زنجان

زنجان -خبرگزاری مهر: فرماندهی انتظامی استان زنجان، با اشاره به اینکه زنجان در حوزه مواد مخدر صنعتی پاک ترین استان است ، ارتقای آگاهی خانواده هاو جوانان را مورد تأکید قرار داد.

سردار علیرضا صالحی در گفتگو با خبرنگار مهر، افزود: استان زنجان خوشبختانه در حوزه مواد مخدر صنعتی جزو استانهای امن کشور است. 

وی، با اشاره به اینکه معتادان کارتن خواب و ولگرد افرادی حادثه ساز هستند و آسیب های اجتماعی را به جامعه تحمیل می کنند اظهار داشت: در این خصوص نیروی انتظامی در سالجاری برخورد با این افراد را در  اولویت های مهم کاری خود قرار داده است.

وی اظهار داشت: باید خانواده ها باآسیبهای مصرف مواد مخدر صنعتی آشنا شوند و در این میان باید دستگاههای فرهنگی تمهیدات لازم را در دستور کار قرار دهند. 

فرماندهی انتظامی استان زنجان گفت: اصلی ترین اطلاع رسانی تبعات سوء مواد مخدر صنعتی و سنتی را کمیته پیشگیری شورای مواد مخدر استان برعهده دارد و بهزیستی و دانشگاه علوم پزشکی در رده های بعدی  هستند.

سردار صالحی با اشاره به اینکه هم اکنون توزیع و مصرف موادمخدر صنعتی در حال افزایش است  گفت: در این میان باید خانواده ها وجوانان به خوبی آگاهی سازی شوند.

وی در ادامه یادآور شد: در مصرف مواد مخدر سنتی احتمال بازگشت مجدد فرد به کانون خانواده و جامعه وجود دارد  ولی متاسفانه امکان بازگشت در مواد مخدر صنعتی وجود ندارد.

فرمانده نیروی انتظامی استان زنجان ، به کشف قتلهای سال گذشته اشاره کرد و افزود: تمام قتلهایی که در سالهای گذشته در استان رخ داده توسط باز پرسان 100 درصد کشف شده است.

سردار صالحی ، مقابله با انواع سرقت را از دیگر برنامه های مهم نیروی انتظامی استان در سال جاری عنوان کرد.

وی، مردم را پشتوانه محکمی برای پلیس یاد کردو گفت: مردم با اعتمادو همکاری که با پلیس می کنند در تحقق ماموریت های پلیس بسیار مثمر ثمر هستند بنابراین مردم باید همکاری خود با را پلیس بیشتر کنند.

 

کد خبر 2283727

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha