۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۳، ۱۴:۵۱

كلانتري:

يك ميليون نفر از 6.5 ميليون نفر جامعه هدف كشاورزان بيمه شده اند

يك ميليون نفر از 6.5 ميليون نفر جامعه هدف كشاورزان بيمه شده اند

اهواز ـ‌ خبرگزاري مهر: مدير عامل صندوق بيمه اجتماعي كشاورزان، روستاييان و عشاير كشور از بيمه شدن يك ميليون و 150 هزار نفر از شش و نيم ميليون نفر جامعه هدف كشاورزان، روستاييان و عشاير خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، سيد حميد كلانتري پيش از ظهر امروز در نشست مطبوعاتي خود با خبرنگاران در اهواز گفت: در حال حاضر 24 ميليون نفر از جمعيت كشور ما روستايي و عشاير و كشاورز هستند كه تعداد چهار ميليون نفر از اين آمار در شهر زندگي مي كنند و طبق بررسي هاي انجام شده شش و نيم ميليون نفر سرپرست براي بيمه شدن شناسايي شده اند كه از اين تعداد تنها يك ميليون و 150 هزار نفر بيمه شده اند كه  آمار بيمه شدگان در سالجاري 100 هزار نفر است.

وي افزود: اوائل انقلاب جمعيت روستايي ما 70 درصد و جمعيت شهري نيز 30 درصد بوده كه اكنون اين آمار دقيقاً برعكس شده است و تنها 30 درصد از جمعيت كشور را روستاييان تشكيل مي دهند. كمبود امكانات رفاهي و نبود اشتغال از جمله عوامل اصلي مهاجرت افراد از روستا به شهر است و ما با توسعه بيمه در روستا مي توانيم اميد به زندگي افراد را در روستا افزايش دهيم. افراد با بيمه شدن به كار كشاورزي هم علاقمند مي شوند. همچنين ايجاد اشتغال از جمله مزاياي ديگري است كه با محقق شدن طرح بيمه در روستا ها شكل مي گيرد.

مدير عامل صندوق بيمه اجتماعي كشاورزان، روستاييان و عشاير كشور تصريح كرد: در كشور تعداد 60 هزار روستا كه بالاي 20 خانوار در آن زندگي مي كنند داريم و يكي از كارهايي كه به منظور فرهنگ سازي و ترويج فرهنگ بيمه روستاييان در سال جاري توسط دولت صورت گرفته است برداشتن سقف سني براي بيمه روستايي است. تمام كساني كه بالاي 20 سال سن و ساكن روستا باشند مي توانند خود را بيمه كنند كه البته اين طرح شامل كشاورزان ساكن شهر هم مي شود.

كلانتري بیان كرد: مهاجرت يك پديده چند بعدي است و تنها بيمه بر آن تاثير نمي گذارد. خريد تضميني و آموزش هاي فني و حرفه اي و مهارت نيز بر مهاجرت تاثير مي گذارد. برای همه ما روشن است كه هر كاري در جهت گسترش و ايجاد اشتغال در روستا انجام شود به مراتب كم هزينه تر از ايجاد مشاغل در صنايع است. از دولت درخواست داريم كه با حمايت خود و اختصاص تسهيلات بانكي ظرفيت اشتغال در روستا را بالا ببرد زیرا با افزايش اشتغال كنترل جمعيت روستايي بسيار راحت تر خواهد بود.

وي با اشاره به آب و هواي خوب و آرامش بالاي زندگي به عنوان مزاياي زندگی در روستا اظهار کرد: تعرفه هاي بيمه روستايي هر سال با توجه به تورم از طرف اين صندوق اعلام مي شود كه در پرداخت ها ما هشت گروه درآمدي را تعيين مي كنيم كه اين گروه ها حق بيمه خود را به صورت سالانه پرداخت مي كنند. اگر فردي يك سال حق بيمه را پرداخت كند و پس از آن دچار از كارافتادگي شود و يا فوت كند مستمري به خانواده تحت تكلف آن فرد پرداخت خواهد شد.

کد خبر 2283814

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha