به گزارش خبرنگار مهر، در این جلسه که عبادتی دبیر کمیسیون فرهنگی اجتماعی، نبی زاده دبیر کمیسیون عمران، باقرنژاد دبیر کمیسیون برنامه و بودجه، کشمیری دبیر کمیسیون شهرسازی، بوچانی نماینده کمیسیون خدمات شهری و روحانی نژاد دبیر کمیته پایش حضور داشتند؛ فرآیندها و سازوکارهای پیشنهادی نظام پایش برنامه دوم شهرداری تهران بررسی شد.
رییس کمیسیون برنامه و بودجه با تاکید بر اینکه این کمیته از کمیته پایش شهرداری تهران مستقل است؛ گفت: دبیران و نمایندگان کمیسیون ها می توانند پیشنهادات خود را درباره ارکان پایش برنامه در شورای اسلامی شهر تهران و شورای راهبری پایش برنامه ارائه کنند.
علیرضا دبیر درباره مراحل مختلف برنامه عملیاتی پنج ساله دوم توضیح داد: شورای شهر تا کنون چهار مرحله سازماندهی، برنامه ریزی، تنظیم لایحه برنامه و تصویب برنامه را به اتمام رسانده و اکنون نوبت بسترسازی برای اجرا و پایش و بازنگری است.
به گفته دبیر برای پایش برنامه عملیاتی باید از حداکثر ظرفیت کارشناسی شورا استفاده شود. وی تاکید کرد: با اینکه برای تدوین این برنامه از ظرفیت علمی مشاور استفاده کردیم اما حرکت ما باید به سمت بومی کردن برنامه پنج ساله سوم شهرداری تهران باشد.
نظر شما