پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۳، ۱۶:۵۶

پیکر مطهر دو شهید گمنام در شهرری تشییع شد

پیکر مطهر دو شهید گمنام در شهرری تشییع شد

ری - خبرگزاری مهر: پیکر مطهر دو شهید گمنام از یادگاران دوران دفاع مقدس ظهر امروز در شهرری تشییع و به خاک سپرده شد.

به گزارش خبرنگار مهر، ظهر امروز مراسم تشییع پیکر شهیدان گمنام با حضور مسئولین شهرستان ری و جمعی از اساتید و دانشجویان دانشگاه آزاد واحد جنوب (یادگار امام) در جهت ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در این دانشگاه انجام شد.

در این مراسم حجت الاسلام علی پناهیان در خصوص ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در جمع دانشجویان اظهار داشت: شهدا با دیدگاه روشن و آگاه در دفاع از این مرز و بوم به دعوت حق و رهبر خود لبیک گفتند و این اراده محکم و گذشت از دنیای مادی از توان هر کسی بر نمی آید.

پناهیان افزود: شهیدان با آرمانهای مقدس خود به سمت شهادت رفتند آنان به دنبال رسیدن به عزت و آزادگی بودند که همانا راه سید و سالار شهیدان بود و این مهم را سرلوحه خود قرار دادند.

این دو شهید گمنام یکی 18 ساله که در عملیات خیبر در منطقه عملیاتی جزیره مجنون و شهید دیگر 20 ساله در منطقه عملیاتی سومار به فیض شهادت نایل آمدند.

کد خبر 2284837

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha