پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۳، ۱۵:۱۱

چالش توسعه راهسازی با افزایش قیمت قیر

چالش توسعه راهسازی با افزایش قیمت قیر

معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه با هدفمندسازی یارانه‌ها و افزایش قیمت به خصوص قیر، توسعه زیرساخت‌های حمل و نقل با چالش جدی مواجه شده است، گفت: برای برون رفت از این چالش‌ها باید طرح جامع و کاملی تدوین و ارایه شود

به گزارش خبرنگار مهر، علی نورزاد در جلسه شورای معاونین با اشاره به تدوین بسته اجرایی حمل‌و‌نقل موضوع ماده 217 قانون برنامه پنجم توسعه، گفت: در این جلسات بحث هدفمندی یارانه‌ها مطرح شده است که به طور حتم در بسته اجرایی تاثیرگذار خواهد بود و لازم است تا معاونین شرکت در این زمینه نیز با معاونت برنامه‌ریزی جهت جمع‌بندی اطلاعات همکاری لازم را به عمل آورند تا با ایجاد فرصت های جدید دستاوردهای جدید حاصل شود.

وی در رابطه با افزایش قیمت حامل های انرژی و مصالح گفت: با هدفمندسازی یارانه‌ها و افزایش قیمت به خصوص قیر، توسعه زیرساخت‌های حمل و نقل با چالش جدی مواجه شده است، بنابراین برای برون رفت از این چالش‌ها باید طرح جامع و کاملی تدوین و ارایه شود که در اینجا نیازمند همفکری و همکاری تمامی ذینفعان به خصوص مجلس شورای اسلامی و معاونت نظارت راهبردی رییس جمهور هستیم.

معاون وزیر راه و شهرسازی در ادامه با اشاره به تدوین برنامه‌های کوتاه مدت و بلند مدت شرکت ساخت و توسعه همسو با سیاست‌های کلی نظام در حوزه حمل‌و‌نقل، اظهار داشت: مجموعه برنامه‌های کمی و کیفی شرکت همسو با بیانات مقام معظم رهبری در حوزه حمل‌و‌نقل و اقتصاد مقاومتی باید تهیه و معاونان شرکت نیز با بررسی دقیق آنها، نظرات خود را به معاونت برنامه‌ریزی جهت ارایه راهبردهای متناسب با معاونت خود ارجاع دهند.

مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه انتخاب بهترین گزینه‌ها در استفاده از ظرفیت‌های قانونی در بودجه سال 1393 برای تامین منابع مالی مورد نیاز در توسعه راه‌ها را از دیگر وظایف معاونت‌ها عنوان کرد و گفت: در این قانون ظرفیت‌های زیادی پیش‌بینی شده که لازم است با هماهنگی کامل معاونت برنامه‌ریزی ظرفیت‌های موجود شناسایی و در تامین منابع مالی طرح‌ها استفاده شود.

در پایان این جلسه مقرر شد تا کارگروهی از سوی معاونت برنامه‌ریزی برای تدوین برنامه ششم توسعه تشکیل شود و معاونت‌ها همکاری‌های لازم برای اتخاذ بهترین تصمیم‌ها را با معاونت برنامه‌ریزی شرکت داشته باشند.

کد خبر 2285481

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha