به گزارش خبرنگار مهر، محمد تقی زاده پیش از ظهر امروز در مراسم تجلیل از معلمین نمونه عشایر استان خوزستان اظهار کرد: همیشه یک آسیب آموزش و پرورش را تهدید می کرده و آن آسیب این بوده است که آموزش و پرورش در طول تاریخ اولویت اول هیچ کدام از دولت های ایرانی به استثنای نظام جمهوری اسلامی ایران نبوده است. جامعه باید ارزش واقعی معلم خود را بداند زیرا معنا و مفهوم فرهنگ، علم، دانش و تعلیم و تربیت در گرو ارج نهادن به مقام معلم است.
وی افزود: انقلاب ما یک انقلاب فرهنگی است و جامعه ما و دولت ها نباید از واقعیت ارزش بالای آموزش و پرورش غافل بمانند؛ باید بدانند که توسعه جامعه با تغییر مثبت در آموزش و پرورش انجام می شود.
مدیرکل آموزش و پرورش تصریح کرد: اگر بیشترین توجه را به آموزش و پرورش بکنیم اما معلم مورد غفلت واقع شود باز هیچ تغییری ایجاد نخواهد شد و معلم تیرک اصلی خیمه جامعه است. در حقیقت نگرانی و سختی های معلم عشایر خیلی بیشتر از سایر معلمان شهری است.
تقی زاده تصریح کرد: فرآیند تعلیم و تربیت باید در یک جهت هدایت شود و آن جهت این است که به دانش آموزان نباید بار علمی سنگین وارد شود و معلمان باید بدانند که هویت ملی و دینی و همچنین مهارت های زندگی اجتماعی را به دانش آموزان بیاموزند.
تقی زاده در پایان گفت: دانش آموزان باید به کشور و تاریخ خود علاقمند باشند و نکته بسیار مهم در آموزش دانش آموزان مهارت های اجتماعی است. عدم اعتقاد اجتماعی و نبودن هماهنگی و همدلی بسیار بد است و این مسائل نباید در میان داشن آموزان ما وجود داشته باشد.
نظر شما