به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ پاسدار غلامرضا کاظم زاده صبح دوشنبه در دیدار با جمعی از اعضای انجمن اولیاء و مربیان مدارس شهرستان دامغان در محل ستاد فرماندهی انتظامی این شهرستان اظهار داشت: بدون شک وجود فضای آرام و سالم در بین خانواده ها از عوامل مهم در پیشگیری از جرائم می شود.
وی تصریح کرد: در صورتی که نیاز و محبت فرزندان در خانواده برآورده نشود احتمال افتادن ایشان در دام شیادان خیابانی وجود دارد.
فرمانده انتظامی شهرستان دامغان یادآور شد: محبت به فرزندان در تمامی سنین باید از سوی خانواده ها جدی گرفته شود و کم توجهی به این موضوع در سنین نوجوانی و جوانی ناخواسته زمینه برخی آسیب ها را بوجود می آورد.
کاظم زاده خاطرنشان ساخت: از عموم خانواده ها می خواهیم ارتباط عاطفی خود را با فرزندان روز به روز تقویت کنند و عواملی که باعث تضعیف این رابطه می شوند را شناسایی و از بین ببرند.
وی در خاتمه گفت: در صورت بی توجهی خانواده ها به این مسئله و کمبود محبت در محیط خانه و به بیراهه رفتن فرزندان نیز متصور است که خانواده ها باید با جدیت با این موضوع برخورد کنند.
نظر شما