۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۳، ۱۴:۲۰

سلطانی‌فر با مهر مطرح کرد:

بازاریابی محصول مهمترین مشکل فرش دستباف کشور است

بازاریابی محصول مهمترین مشکل فرش دستباف کشور است

قزوین- خبرگزاری مهر: معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گفت: بازاریابی داخلی و خارجی مهمترین مشکل فرش دستباف کشور است که با شرکت در نمایشگاههای خارجی و ایجاد بازارهای دائمی از هنرمندان حمایت خواهیم کرد.

مسعود سلطانی فر در حاشیه برگزاری اولین همایش توسعه هنر قالی بافی و صنایع دستی در قزوین در گفتگو با خبرنگار مهر اظهارداشت: در سال عزم ملی و مدیریت جهادی لازم است موضوع فرهنگ را مورد توجه جدی قرار دهیم و با ترویج آن به شعار سال عینیت بخشیم.

وی افزود: با ظرفیت خوبی که در بخش صنایع دستی و هنرسهای سنتی کشور وجود دارد چیره دستان هنرمند، نخبگان و زبده های این هنر در کنار همه کسانی که با علاقه در این راه فعالیت می کنند تمام توان خود را به عرصه آورده اند تا بتوانند در اشتغال و اقتصاد کشور سهیم شوند.

این مسئول یادآورشد: عرصه تولیدات صنایع دستی شر ایط ویژه ای دارد چون هم در ایجاد اشتغال سهم بسیار کمی می خواهد و هم برای تولید نیاز به انتقال تکنولوژی نیست و در کنار آن ظرفیت ارزآوری نیز دارد که جذابیت های این بخش را دو چندان می کند که می توان از آن استفاده بهینه کرد.

سلطانی فر مهمترین مشکلات صنایع دستی را بازاریابی ذکر کرد و اظهارداشت: علیرغم آن که هنرمندان چیره دستی در رشته های مختلف فعالیت می کنند اما در بخش بازارهای داخلی و خارجی خلاء هایی داریم که باید جبران شود و در این عرصه باید فعالتر شویم.

وی افزود: برای حل مشکل فروش محصولات تولید شده توسط هنرمندان کشور نیازمند همکاری و هماهنگی همه دستگاه های ذیربط مانند مرکز ملی فرش ایران و کمیته امداد هستیم که در این زمینه جلساتی برگزار شده و به هماهنگی های لازم رسیده ایم که در ابتدا بازارهای دائمی صنایع دستی را در مراکز استانها و شهرهای بزرگ ایجاد خواهیم کرد و  در گام بعدی امیدواریم بتوانیم با شرکت در نمایشگاه بزرگ صنایع دستی در خارج از کشور کالای خود را معرفی و عرضه کنیم.

در نمایشگاههای جهانی شرکت می کنیم

این مسئول تصریح کرد: امسال برای برپایی نمایشگاههای اختصاصی در خارج از کشور برنامه ریزی نشده اما قرار است در نمایشگاههای جهانی شرکت کنیم تا بتوانیم از این طریق تولیدات بیشتری را عرضه کنیم.

رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان قزوین بیان کرد: رویکرد سازمان توسعه مشارکت های مردمی در ارتیاط با اماکن تاریخی و فرهنگی و برخی آثار نفیسی است که ثبت جهانی شده یا در آستانه ثبت جهانی هستند که اعتقاد داریم باید توسط دولت حفظ و نگهداری شود.

تنها سه درصد مکان های تاریخی کشور شناسایی و ثبت شده است

سلطانی فر گفت: بیش از یک میلیون بنای تاریخی، سایت و مکان تاریخی در کشور داریم که باید شناسایی و ثبت شوند که تاکنون 32 هزار مورد شناسایی و ثبت شده که سه درصد آنهاست.

وی گفت: استان قزوین از نظر فرهنگی ظرفیت بالایی دارد و با استعدادهای خوب در تولید صنایع دستی می تواند در کشور شاخص باشد که این کار با مشارکت مردمی نتایج بهتری خواهد داشت.

معاون رئیس جمهور افزود: رویکرد ما در خصوص قزوین مانند سایر نقاط کشور است اما معتقدیم قزوین از نظرجاذبه های طبیعی و گردشگری در ردیف چهار استان برتر کشور قرار دارد که تلاش می کنیم از بودجه های استانی و سازمانی برای کمک به توسعه گردشگری استان هزینه شود.

کد خبر 2286026

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha