پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۳، ۱۵:۵۷

19 اردیبهشت اجرا می شود/

مشارکت دانشجویان دانشگاه خوارزمی در طرح پاک سازی جاده چالوس

مشارکت دانشجویان دانشگاه خوارزمی در طرح پاک سازی جاده چالوس

کرج - خبرگزاری مهر: دانشجویان دانشگاه خوارزمی با همکاری معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی واحد استان البرز در طرح پاک‌سازی حاشیه جاده چالوس تا تونل کندوان حضور می‌یابند.

سمیه محسنی کارشناس معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی البرز و مسئول اجرای این طرح با اعلام این خبر به مهر، گفت: در پاک‌سازی طبیعت همه اقشار جامعه به خصوص دانشجویان تأثیر گذار هستند و فرهنگ‌سازی برای پاکیزه نگاه داشتن طبیعت در جامعه لازم و ضروری است.

وی افزود: برای نهادینه شدن فرهنگ پاکیزه نگاه داشتن محیط زیست شایسته است همه سازمانها با توجه به جامعه هدف خود تلاش و همت کنند تا بتوانیم شهر و جامعه‌ای سالم و پاکیزه داشته باشیم.

محسنی افزود: معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی واحد استان البرز نیز با همکاری مدیریت تربیت بدنی دانشگاه خوارزمی برای شرکت دانشجویان و حضور فعال آنها در این طرح برنامه ریزی نموده است که حدود 80 تن از دانشجویان در این طرح شرکت خواهند کرد.

وی با اشاره به مسیر پاک‌سازی توسط دانشجویان یادآور شد: دانشجویان دانشگاه خوارزمی در این طرح ورودی روستای واریان تا روستای کوشک بالارا پاک سازی خواهند نمود.

محسنی در پایان یادآور شد: طرح سراسری پاک‌سازی حاشیه جاده چالوس تا تونل کندوان از سوی اداره کل ورزش و جوانان استان البرز به مناسبت هفته زمین پاک برنامه ریزی شده است که در روز جمعه 19 اردیبهشت ماه برگزار می‌شود.

 

کد خبر 2286392

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha