پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۳، ۹:۲۷

رضایی:

نیاز مدیران کارگروه های کرمانشاه سنجش حوزه پژوهشی و ایجاد فضای رقابتی است

نیاز مدیران کارگروه های کرمانشاه سنجش حوزه پژوهشی و ایجاد فضای رقابتی است

کرمانشاه - خبرگزاری مهر: استاندار کرمانشاه با بیان اینکه باید در کارگروه ها از ایده های جدید استفاده کنیم گفت: نیاز مدیران کارگروه ها سنجش فضای پژوهشی و ایجاد فضای رقابتی است.

به گزارش خبرنگار مهر، ابراهیم رضایی شامگاه سه شنبه در سومین کارگروه تخصصی کمیته پژوهش و فناوری استان کرمانشاه که در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه برگزار شد، برگزاری جلسات متعدد در دانشگاهها را یک حسن بزرگ دانست و اظهار داشت: در جهت پیشرفت پژوهش و فناوری استان حمایت لازم را از دستگاه های مختلف انجام خواهیم داد.

وی افزود: بازدید از سازمانها و دستگاههای مختلف و همچنین بررسی امکانات سازمانها در تایید و تصویب طرحهای مختلف و کاربردی شدن طرحها بسیار حائز اهمیت خواهد بود.

استاندار کرمانشاه با بیان اینکه ما باید از داشته ها و پتانسیل های استان بهترین استفاده را ببریم، خاطر نشان کرد: امکانات وسیعی در اختیار ما قرار دارد که در صورت استفاده مطلوب حرف های زیادی برای گفتن خواهیم داشت.                             

استاندار کرمانشاه یادآور شد: مهمترین سرمایه ما داشتن نیروی انسانی کارآمد است که اگر از این توانایی ها به نحو احسن استفاده کنیم، شاهد توسعه و شکوفایی استان و کشور خواهیم بود.

رضایی خواستار ارتباط تنگاتنگ میان دانشگاه با صنعت شد و گفت: اگر  این ارتباط وجود ندارد باید آن را ایجاد کنیم و اگر هم ارتباط برقرار است، باید آن را توسعه دهیم.

وی در پایان با بیان اینکه باید در کارگروه ها از ایده های جدیداستفاده کنیم، خاطر نشان کرد: نیاز مدیران کارگروه ها سنجش فضای پژوهشی و ایجاد فضای رقابتی است.

کد خبر 2286723

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha