پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۳، ۱۳:۲۶

حسینی خبر داد:

دولت وعده کنترل قیمت ها را داده است

دولت وعده کنترل قیمت ها را داده است

اهواز – خبرگزاری مهر: عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی گفت: دولت وعده داده بود جلو افزایش قیمت ها در آغاز فاز دوم هدفمندی یارانه ها را بگیرد ولی عملا این اتفاق نیفتاده است.

سید شریف حسینی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: هنگامی که فاز اول هدفمندی یارانه در دولت گذشته آغاز شد؛ قیمت کالاها و خدمات در کشور به صورت لجام گسیخته ای افزایش یافت و هیچ ارگانی نتوانست جلو سیل افزایش قیمت را بگیرد و در این بین معیشت مردم به شدت دچار آسیب شد به گونه ای هنوز هم خیلی ها نتواستند از تبعات منفی آن سر بلند کنند.

نماینده مردم اهواز در مجلس شورای اسلامی افزود: با آغاز مرحله دوم هدفمندی یارانه ها این پیش بینی انجام شده بود که گرانی های دیگری در راه است به همین دلیل به دولت یازدهم تاکید شد که مکانیزمی طراحی کند که با آغاز این طرح، گرانی های بی مورد و سرسام آور مشکل معیشت مردم را وارد بحران جدید نکند.

حسینی عنوان کرد: متاسفانه اکنون شاهد هستیم دولت برخلاف وعده کنترل گرانی و افزایش قیمت ها، در این راه موفق عمل نکرده است و اکنون شاهد هستیم برخی گرانی ها در بازار آغاز شده و این موضوع تنها زندگی مردم عادی را هدف قرار گرفته است.

وی با اشاره به اینکه برخی افزایش قیمت ها کاملا بی مورد است و نباید اتفاق می افتاد، گفت: انتظار داریم دولت با اقداماتی جلو گرانی ها را بگیرد زیرا قرار بود مرحله دوم هدفمندی یارانه ها به سود مردم به خصوص اقشار آسیب پذیر باشد نه اینکه مجددا کشور را وارد بحرانی گرانی ها کند.

عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی یادآورد شد: وضع معیشت مردم به گونه ای است که دیگر تحمل گرانی جدیدی را ندارد به همین دلیل انتظار داریم دولت با جدیت در راستای جلوگیری از افزایش بی ضابطه قیمت ها وارد عمل شود.

کد خبر 2287055

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha