پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۳، ۱۵:۴۵

میرزایی:

نخبگان و افراد برجسته ایران اسلامی تربیت شده معلم های فرهیخته هستند

نخبگان و افراد برجسته ایران اسلامی تربیت شده معلم های فرهیخته هستند

سنندج - خبرگزاری مهر: فرماندار شهرستان سنندج گفت: افراد تاثیرگذار در سرافرازی و سربلندی ایران اسلامی تربیت شده معلم های بزرگ و فرهیخته این مرزوبوم بوده و هستند.

به گزارش خبرنگارمهر، ولی‌الله میرزایی‌اصل ظهر امروز چهارشنبه در مراسم بزرگداشت مقام معلم که در اردوگاه سلیمان‌خاطر سنندج برگزار شد، بیان کرد: جایگاه و منزلت مقام معلم به صورت مطلوبی در قرآن کریم تبیین و تشریح شده است.

وی با بیان اینکه پروردگار نخستین معلم هستی است،عنوان کرد: پیامبر گرامی اسلام(ص) هم دومین معلم جهان هستی است و این نشانگر جایگاه رفیع مقام معلمی است.

 وی اظهارداشت: قرآن کریم علما و فرهیختگان و دانشمندان جامعه را به عنوان سومین معلم معرفی می کند و این مهم برای تدبیر و تامل در مفاهیم اندیشمندانه معلمی صورت گرفته است.

فرماندار سنندج با اشاره به نقش و رسالت خطیر معلم در جامعه افزود: نهادینه کردن نقش و زیربنای آموزش و پرورش در گسترش حوزه های فرهنگی و اجتماعی جامعه بسیار ضروری است و باید به این مسئله به صورت ویژه پرداخته شود.

میرزایی اصل با اشاره به اینکه سرمایه انسانی مهمترین سرمایه در چشم انداز توسعه پایدار کشور تلقی می شود، ادامه داد: اساس و پایه شغل معلمی انسان سازی است و این قشر تلاشگر رسالت خود را با بزرگترین سرمایه کشور به نحو احسن انجام داده و می دهند.

وی  آموزش و پرورش را بنا و پایه اصلی توسعه سرمایه‌های بزرگ جامعه خواند و تصریح کرد: افراد تاثیرگذار در سرافرازی و سربلندی ایران اسلامی تربیت شده معلم های بزرگ و فرهیخته این مرزوبوم بوده و هستند.

وی به فرمایشات مقام معظم رهبری در رابطه با جایگاه معلم اشاره کرد و افزود: مقام معظم رهبری فرموده اند این قشر فرهیخته بدون توجه به مادیات و تنها با دلسوزی و فداکاری های خود نقش مهمی در گرداندن چرخه توسعه کشور دارند.

فرماندار سنندج در پایان تکریم از مقام و جایگاه اساسی و مهم معلم را احترام به آرمان‌ها و رسالت‌های جامعه خواند و از تمامی ارگان ها و نهادهایی که در این امر خطیر با ادارات آموزش و پرورش همکاری و همراهی داشته اند قدردانی کرد.

کد خبر 2287244

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha