به گزارش خبرنگار مهر، جاسم جادري بعد از ظهر شنبه در نشست شوراي برنامه ريزي و توسعه استان هرمزگان با تبريك اعياد ماه رجب و ولادت حضرت امام جواد (ع)، با بيان اينكه بودجه و برنامه ريزي از مسائل بسيار مهم است، اظهار داشت: سال گذشته در تخصيص اعتبارات تملك دارايي استان با مشكلات بسياري مواجه بوديم و تنها درصد بسيار كمي از اعتبارات تخصيص يافت اما اميدواريم امسال با برنامه ريزي هاي انجام شده، اعتبارات استان تحقق يابد.
وي با تاكيد بر اينكه مديران بايد طبق برنامه و بودجه مصوب اعتبارات را هزينه كنند، افزود: اگر هركس بخواهد بنا بر تشخيص خود در هزينه اعتبارات عمل كند، ديگر قانون و برنامه جايگاهي نخواهد داشت و بايد قانوني را كه توسط دولت و مجلس مصوب شده اجرايي كنيم.
استاندار هرمزگان ادامه داد: امسال براي آغاز اجراي طرح هاي جديد بودجه اي نداريم و تنها بايد تلاش كنيم تا طرح هاي نيمه تمام تكميل شوند.
جادري با اشاره به چالش هاي كشور در دو بخش اقتصاد و فرهنگ، تصريح كرد: با وجود مشكل كمبود اعتبار، ما بايد به كار فرهنگي توجه ويژه اي داشته باشيم و در اين راستا بايد براي اجراي برنامه در حوزه هايي همچون نماز، مساجد و جشنواره هاي فرهنگي هنري تامين اعتبار كنيم.
وي در بخش ديگري از سخنان خود با بيان اينكه مذاكرات هسته اي ايران با گروه 1+5 تحت رهنمودها و نظارت مقام معظم رهبري و با تلاش و تدبير دولت در حال انجام شدن است، عنوان كرد: ايران به عنوان كشوري بي نظير در جهان در حال مذاكره در برابر قدرت هاي دنياست و هدف دولت اين است كه از حقوق ملت ايران در اين مذاكرات دفاع كرده و پول هاي نفتي كه فروخته شده به كشور بازگردد.
نماينده عالي دولت در استان هرمزگان اظهار داشت: بايد براي حل مشكلات عزم ملي داشته باشيم و نيروي انساني خود را به كار بگيريم.
جادري خاطرنشان كرد: چشم اميد مردم به عملكرد ما مديران است و افرادي كه در مناطق محروم از نعمت آب و برق محروم هستند، انتظار دارند تا ما به آنها خدمت كنيم.
نظر شما