کلام الله صفری در گفتگو با خبرنگار مهر تصریح کرد: کشت، پرورش و فرآوری گیاهان دارویی در شهرستان های نیر، سرعین، مشگین شهر و اردبیل مطالعه شده است.
وی با مثبت توصیف کردن نتایج این مطالعات اضافه کرد: استان اردبیل قابلیت ویژه ای در پرورش گیاهان دارویی و حتی فرآوری آن دارد.
به گفته صفری از چند دستگاه مسئول آمار گیاهان دارویی استان را خواستیم که متاسفانه همکاری مطلوبی نداشتند.
مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان اضافه کرد: با وجود اینکه در کشور هشت هزار گونه گیاه دارویی شناسایی شده اما آمار گیاهان دارویی استان مشخص نیست.
وی مشخص شدن این آمار را برای ادامه مطالعات پایه ای ضروری خواند و افزود: می توان زمینه درمان و پیشگیری بیماری ها را با کشت و توسعه فن آوری گیاهان دارویی در اردبیل پیاده کرد.
صفری معتقد است پتانسیل گیاهان دارویی استان مورد غفلت واقع شده و این در حالی است که در صورت توجه به این حوزه می توان زمینه اشتغال زایی و تولید قابل توجهی را فراهم کرد.
نظر شما