پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳، ۹:۴۵

بر اساس رای هیئت داوران/

برگزیدگان جشنواره اگر کتاب نخوانیم در زاهدان معرفی شدند

برگزیدگان جشنواره اگر کتاب نخوانیم در زاهدان معرفی شدند

زاهدان - خبرگزاری مهر: برگزیدگان جشنواره اگر کتاب نخوانیم بر اساس رای هیئت داوران از میان 200 اثر واصله به دبیرخانه این جشنواره انتخاب و معرفی شدند.

به گزارش خبرنگار مهر، هیئت داوران از میان 200 اثر واصله به دبیرخانه این جشنواره که تعداد 100 اثر از آن به هنرمندان سیستان و بلوچستان تعلق داشت پس از بررسی نهایی اسامی برگزیدگان و منتخبان این جشنواره را در رشته های کاریکاتور، تصویر سازی، انشاء نویسی، نقاشی و پوستر معرفی کرد.

گفتنی است هیئت داوران در این جشنواره در رشته کاریکاتور غلامرضا سرگزی از سیستان و بلوچستان را به عنوان رتبه نخست، عبدالکریم انصاری بارزی از استان چهارمحال بختیاری رتبه دوم  و حمید قالی جاری از استان کرمانشاه را به عنوان نفر سوم این رشته معرفی کرد.

در رشته پوستر نیز علیرضا معظمی گودرزی از استان لرستان و امان الله جلالی و زینب آزمون از سیستان و بلوچستان موفق به کسب مقام های نخست تا سوم شدند.

هیئت داوران در این جشنواره همچنین در رشته تصویر سازی هیچ شرکت کننده ای را حائز دریافت رتبه نخست ندانست و حمید قالی جاری از استان کرمانشاه  و زینب اکبری اسدی از سیستان و بلوچستان را به ترتیب به عنوان مقام های دوم و سوم انتخاب و معرفی کرد.

گفتنی است در رشته نقاشی و بخش کودک نیز که به عنوان یکی از بخش های اختصاصی و ویژه استانی به این جشنواره افزوده شد  آتنا میر سرگزی از زابل، اسما رییسی از زاهدان، مبینا ایران نژاد از سرباز و امیر حسین رزم گیر از بزمان مقام های نخست تا پنجم را به خود اختصاص دادند.

در رشته انشا نویسی نیز سحر جهانی از زاهدان، سوفیا آرمون از چابهار، مریم ملک زاده از سراوان، فرزانه مقام کبیر از زابل، نعیمه عبدالزهی از مهرستان و آسیه قدوسیان به عنوان نفرات برتر شناخته شدند و  از زهرا ملا نوری از خاش، فائزه قاسمی از زابل و امیر محمد پور سمایی از چابهار  در این جشنواره تقدیر شد.

 

 

 

 

کد خبر 2290010

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha