پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳، ۹:۴۱

همایش بین‌المللی «جهان عاری از خشونت در پرتو صلح، امنیت و حقوق بشر» برگزار می‌شود

همایش بین‌المللی «جهان عاری از خشونت در پرتو صلح، امنیت و حقوق بشر» برگزار می‌شود

پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری همایش بین‌المللی «جهان عاری از خشونت در پرتو صلح، امنیت و حقوق بشر» را برگزار می‌کند.

به گزارش خبرگزاری مهر، پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، فصلنامه مطالعات بین‌المللی و مرکز اطلاعات سازمان ملل متحد به مناسبت روز جهانی تنوع فرهنگی برای گفت‌وگو و توسعه، همایش بین‌المللی «جهان عاری از خشونت در پرتو صلح، امنیت و حقوق بشر» را پنج شنبه 25 اردیبهشت با همکاری تعدادی از مراکز فرهنگی و اجتماعی برگزار می‌کنند.

پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی نیز در نشست نخست بعدازظهر این همایش، با هفت سخنران نقش آموزش عالی در ساخت جهانی عاری از خشونت را بررسی می‌کند و مدیر این نشست، دکتر ضیاء هاشمی، معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم خواهد بود.

کد خبر 2290026

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha