پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۳، ۵:۴۱

قتل دوست برای سرقت / دستگیری قاتل پس از 48 ساعت

قتل دوست برای سرقت / دستگیری قاتل پس از 48 ساعت

جانشین فرمانده انتظامی استان قزوین از دستگیری مرد معتادی خبر داد که با انگیزه سرقت دوستش را به قتل رسانده بود.

سرهنگ دارایی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: دو روز قبل کشف جسد مردی در یکی از باغ های اطراف قزوین به پلیس اطلاع داده شد. در ادامه تیمی از ماموران با حضور در محل جنایت متوجه شدند که جسد متعلق به مرد جوانی است که بر اثر اصابت جسم سخت به سرش به قتل رسیده بود.

وی افزود: در ادامه جسد به پزشکی قانونی منتقل شد و تیمی از ماموران تحقیقات در این زمینه را آغاز کردند.ماموران با شناسایی هویت مقتول به تحقیق از دوستان و بستگان او پرداخته و متوجه شدند، مقتول آخرین بار همراه یکی از دوستانش به نام سعید دیده شده است.

جانشین فرمانده انتظامی استان قزوین خاطر نشان کرد؛ کارآگاهان پلیس آگاهی با کشف این سرنخ سراغ سعید رفتند اما متهم از خانه خود متواری شده بود و هیچ ردی از او در دست نبود. پس از 48 ساعت مخفیگاه متهم شناسایی و در عملیاتی دستگیر شد.

متهم به قتل پس از انتقال به اداره آگاهی لب به اعتراف گشود و گفت: روز حادثه حادثه پس از مصرف موادمخدر برای سرقت اموال دوستم نقشه قتل او را طراحی کردم به همین خاطر او را با ضربه های چوب به قتل رسانده و پول و کارت اعتباری اش را سرقت کردند.

سرهنگ دارایی خاطر نشان کرد، متهم پس از اعتراف به جرم خود با قرار قانونی روانه زندان شد.

کد خبر 2290430

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha