ترقي عضو ارشد حزب موتلفه اسلامي در گفت وگو با خبرنگار سياسي "مهر" با بيان اين مطلب اظهار داشت: رياست جمهوري در همه زمينه ها مي بايست تصميم گيري كند لذا نقش مشاور براي ايشان اهميت بيشتري دارد.
وي در ادامه تصريح كرد: به هر ميزان كه مشاورين از پختگي بيشتري برخوردار باشند، تصميمات رئيس جمهور نيز ثمربخش تر خواهد بود.
ترقي در پاسخ به اين پرسش خبرنگار "مهر" كه ميزان اثربخشي مشاوران رئيس جمهور در گذشته به چه ميزان بوده است، گفت: در دولت هاي گذشته متاسفانه بسياري از مشاورين بيشتر جنبه صوري و اسمي داشتند و رئيس جمهور حتي يك ملاقات هم با آنها نداشت.
وي در ادامه افزود: اين نوع روش مشاوره بيشتر شبيه پاركينگ نخبگان طرد شده از دستگاههاي دولتي بود و رئيس جمهور فقط تلاش مي كرد اينها را در اين دستگاهها حفظ كند.
عضو شوراي مركزي حزب موتلفه اسلامي خاطرنشان كرد: اين گونه روش هاي مشاوره بيشتر باعث به هدر دادن بودجه و بيت المال و ترجيح دادن رابطه ها بر ضابطه بود، اما در دولت فعلي تعداد مشاوران را در حد نياز و كافي مي بينم و رياست جمهوري نيز مي بايست ارتباط مستمر خود را با مشاوران خود حفظ كند.
وي همچنين با برشمردن برخي ويژگي هاي مشاوران گفت: از ديدگاه مديريت اسلامي تاكيد بر مسلط بودن يك مشاور بر موضوع مورد مشورت شده است.
ترقي در پايان تاكيد كرد: عليم و صادق بودن از ويژگي هاي يك مشاور موثر است ولي خود مدير هم مي بايست به اظهارات او ارزش بدهد.
نظر شما