به گزارش خبرنگار مهر، ساسان ناطق عصر دوشنبه در جلسه ارزیابی آثار جشنواره سیب تصریح کرد: بررسی آثار این جشنواره بیانگر خلا مطالعاتی و آموزشی در حوزه های شعر و داستان در بخش کودک و نوجوان است.
وی با بیان اینکه معیار انتخاب آثار داستانی نگاه متفاوت داستانی و شخصیت پردازی بود، اضافه کرد: بسیاری از آثار نیاز به آموزش مبانی داستان نویسی را تاکید دارد.
ناطق معتقد است جشنواره سیب فرصتی برای شناسایی استعدادهای ادبی در گروه های سنی کودک و نوجوان است و به همین دلیل به صورت ویژه باید مورد توجه قرار گیرد.
مدیر کل حوزه هنری استان یادآور شد: پنج اثر از 96 اثر داستانی ارسالی به دبیر خانه حائز رتبه و تقدیر شده است.
وی با بيان اينكه شعر پديده اي انساني براي انسان است، اضافه کرد: بخش شعر این جشنواره نیز به تازگی و طراوت اشعار توجه ویژه دارد.
ناطق تاکید کرد: در گزینش اشعار توجه به استحكام در ساختار زبان، محتوا، جسارت،تازگي، بيان وكشف شهود شاعرانه مورد ارزیابی قرار گرفته است.
وی افزود:هیئت داوری 9 اثر ازمجموع 102 اثر رسيده به دبيرخانه اين جشنواره را در دو مقطع اول و دوم متوسطه حائز دريافت جايزه دانستند.
به گفته ناطق مراسم اختتاميه يازدهمين جشنواره شعر وداستان «سيب» در آينده اي نزديك برگزار خواهد شد.
نظر شما