پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۳، ۱۲:۲۹

سردار عظیمی:

عدم تسلیم مقابل زور دلیل اصلی دشمنی قدرت های جهانی با ایران است

عدم تسلیم مقابل زور دلیل اصلی دشمنی قدرت های جهانی با ایران است

کرمانشاه - خبرگزاری مهر: فرمانده سپاه حضرت نبی اکرم(ص) کرمانشاه گفت: اصلی ترین دلیل دشمنی قدرت های جهانی با ایران، تسلیم نشدن کشورمان مقابل آن ها و پیمودن مسیر استقلال و آزادی است که باعث شده از ملت ایران خشمگین شوند.

به گزارش خبرنگار مهر، سردار محمدنظر عظیمی ظهر چهارشنبه در مراسم تودیع و معارفه فرمانده سپاه ناحیه مقاومت بسیج کرمانشاه که در تالار شهید بهشتی برگزار شد، اظهار داشت: 35 سال از پیروزی انقلاب اسلامی می گذرد و در این مدت ملت مقاوم و استوار ایران هرگز سرتسلیم مقابل ابرقدرت ها فرود نیاورده است.

وی با بیان اینکه حرکت ایران به سمت استقلال و آزادی علت اصلی کینه و بغض دشمنان از کشورمان بوده است، خاطرنشان کرد: تا پیش از پیروزی انقلاب، ایران کشوری وابسته و جیره خوار غرب بود اما با پیروزی انقلاب این رویه تغییر و ایران اسلامی زیر بار حرف زور هیچ کدام از قدرت ها نرفت.

سردار عظیمی ادامه داد: تسلیم نشدن در برابر زور و ظلم دشمنان جزو عقاید و اعتقادات ملت ما است و این را در 35 سالی که از پیروزی انقلاب می گذرد نیز به خوبی نشان داده اند و دشمنان نیز این موضوع را دریافته اند که نمی توانند کوچکترین زورگویی مقابل ایران روا دارند.

فرمانده سپاه نبی اکرم(ص) کرمانشاه در ادامه افزود: دشمنان از این ناراحت هستند که ایران نمی خواهد زیر سیطره دشمنان باشد و استقلال و شرف و آزادی را برای خود برگزیده است و آن ها هم که ماهیتشان برای دنیا مشخص شده از این موضوع ناراحت و عصبانی هستند و به همین دلیل دست به هر اقدامی برای تضعیف انقلاب و نظام جهوری اسلامی می زنند.

وی خاطرنشان کرد: دشمنان از همان بدو شکل گیری انقلاب با ملت ایران به مخالفت برخواستند تا آن جا که یکسال پس از پیروزی جنگ هشت ساله را به ملت ایران تحمیل کردند، دورانی که به خواست و اذن الهی حقانیت جمهوری اسلامی بر دنیا ثابت شد و همگان فهمیدند حق و ناحق کدام هستند.

سردار عظیمی افزود: در دوارن دفاع مقدس نیز رزمندگان سلحشور اسلام آنچنان در میدان نبرد حاضر شدند که با وجود اندک بودن تجهیزات و سلاح های نظامی در مقایسه با امکانات دشمن در نهایت پیروز نهایی جنگ لقب گرفتیم و حتی یک وجب از خاکمان را نیز به دشمنان تا بن دندان مسلح واگذار نکردیم.

وی محور ایستادگی ملت ایران را اعتقادات و باورهای دینی رزمندگان عنوان کرد و گفت: در دوران دفاع مقدس بسیاری از نوجوانان 14-15 ساله حضور داشتند که با خلوص نیت و بسیجی وار وارد عرصه های کارزار شده بودند و مرگ در راه خدا را حیات ابدی می پنداشتند.

فرمانده سپاه حضرت نبی اکرم(ص) استان کرمانشاه در ادامه ضمن قدردانی از زحمات سرهنگ پاسدار سیروس جهانبخشی فرمانده پیشین ناحیه مقاومت کرمانشاه، وی را فرماندهی لایق و توانا معرفی کرد و گفت: این بسیجی و پاسدار متعهد توانست در مدت زمان حضور خویش در این مسند، منشاء خدمات بسیاری باشد.

سردار عظیمی افزود: به خاطر تلاش ها و ایثارگری های رزمندگان دلاوری مانند سرهنگ جهانبخشی است که امروز توان دفاعی نیروهای مسلح در وضعیت بسیار خوبی قرار دارد و همگان بر این باورند که ایران قدرت اول منطقه خاور میانه است.

وی در پایان ابراز امیدواری کرد سرهنگ کریمی فرمانده جدید سپاه ناحیه مقاومت بسیج کرمانشاه نیز بتواند در مسند جدید موفق و خدمات ارزنده ای به نیروهای بسیجی ارائه کند.

کد خبر 2291205

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha