به گزارش خبرنگار مهر، سید رمضان موسوی عصر چهارشنبه در حاشیه این همایش گفت: این کنفرانس از سال 87 با مشارکت دانشمندان کشورهای مختلف شروع شد و تعداد زیادی از کشورها از جمله ترکیه علاقمند بودند که کنفرانس در آن کشور برگزار شود ولی با توجه به دغدغه ها، چهارمین کنفرانس نیز در این دانشگاه برگزار شد.
سید رمضان موسوی، افزود: به دلیل موضوع، استقبال بی نظیری از کنفرانش شده است و بیش از هزار و 500 مقاله به دبیرخانه ارائه شده است و مقالات مختلفی از چالشهای زیست محیطی و گاه شناسی ارائه شده است.
وی اظهار داشت: هزار و 570 مقاله ارسال شده توسط 137 داور داخلی و خارجی مورد قضاوت قرار گرفته است که از این تعداد، هزار و 233 مقاله پذیرفته شده که 200 مقاله به عنوان سخنرانی پیشنهاد شده است.
وابستگی اقتصاد و فرهنگ به محیط زیست
رئیس پژوهشکده اکوسیستمهای خزری، به اهمت محیط زیست اشاره کرد و گفت: اقتصاد و فرهنگ وابستگی مستقیم به محیط زیست دارد.
وی با اشاره به چالشهای زیست محیطی اظهار داشت: اگر دیر بجنیم همان بلایی که به جان برخی ماهیها از جمله کفال افتاد به جان استان مازندران خواهد افتاد.
وی توسعه و تولید را لازم دانست و گفت: نباید شیرابه و فاضلاب کارخانجات سبب افزایش بیماران سرطانی و ... شود و بدانیم اگر محیط زیست نداشته باشیم، گردشگری را از دست خواهیم داد.
موسوی یادآور شد: در کنفرانس چند کارگاه تخصصی برگزار می شود و تاکنون بیش از 350 هزار نفر از سایت کنفرانس بین المللی بازدید داشته اند.
دبیر کنفرانس بین المللی چالشهای زیست محیطی و گاه شناسی درخت، بیان داشت: باید تدوین قوانین پیشرفته، مدرن، عملیاتی و اجرایی در خانه ملت و کمک دانشمندان بتوانیم چالشهای زیست محیطی را کاهش دهیم.
نظر شما