پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۲ شهریور ۱۳۸۴، ۱۲:۲۲

رييس سازمان ميادين ميوه و تره بار خبرداد:

ايجاد غرفه هاي "رمضان" و "عرضه لوازم التحرير" در ميادين ميوه و تره بار

رييس سازمان ميادين ميوه و تره بار از ايجاد غرفه رمضان به منظور عرضه محصولات و مايحتاج مورد نياز شهروندان تهراني در ماه مبارك رمضان خبر داد.

به گزارش خبرگزاري مهر به نقل از روابط عمومي شهرداري تهران، مهندس صلاحي در حاشيه جشنواره مواد غذايي با اعلام اين خبر در ادامه افزود: براي ماه مبارك رمضان با وزارت بازرگاني و سازمان تعاوني روستايي مذاكراتي شده  تا در هر بازار يك غرفه مخصوص محصولات و مايحتاج مردم  ايجاد شده تا با حدود 30 درصد زير قيمت بازار محصولات خود را - از جمله خرما - از شب اول ماه رمضان به شهروندان ارايه كنند.

مدير عامل سازمان ميادين ميوه و تره بارهمچنين در خصوص اقدامات اين سازمان به مناسبت فرا رسيدن سال تحصيلي جديد گفت: به تمام بازارها و ميادين ابلاغ شده تا غرفه اي در رابطه با لوازم تحرير آماده كرده و  اين محصولات را به قيمت دولتي و حتي 5 درصد زير قيمت اعلام شده از سوي دولت به مردم عرضه كنند.
 

کد خبر 229402

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha