پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۳، ۱۱:۳۱

همزمان با مسابقات بین‌المللی قرآن؛

20 محفل انس با قرآن با حضور قاریان ایرانی و خارجی در تهران و البرز برگزار می‌شود

 20 محفل انس با قرآن با حضور قاریان ایرانی و خارجی در تهران و البرز برگزار می‌شود

همزمان با سی و یکمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن کریم بیست محفل انس با قرآن کریم با حضور قاریانی از ایران، مصر و عراق در استان‌ تهران و البرز برگزار می شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمسعود میریان مسئول کمیته فنی سی و یکمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن کریم با تشریح ویژه برنامه‌های برگزاری محافل انس با قرآن کریم خاطر نشان کرد: بیش از 20 محفل انس با قرآن با حضور قاریان بین‌المللی قرآن از کشورهای مصر، عراق و ایران، همزمان با سی و یکمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن کریم در تهران و البرز برگزار خواهد شد.

وی همچنین از اجرای برنامه‌های مدیحه سرایی با حضور گروه‌های همخوانی از هفت استان، همزمان با سی و یکمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن کریم خبر داد.

به گفته مسئول کمیته فنی مسابقات بین‌المللی قرآن، تلاوت قرآن توسط قاریان ممتاز بین‌المللی، اجرای برنامه ابتهال و اجرای اذان زنده توسط موذنین برجسته کشوری در سالن برگزاری مسابقات، از ویژه برنامه‌های این کمیته در سی و یکمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن کریم است.

سی ویکمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن کریم از 5 تا 12 خرداد ماه در سالن اجلاس سران کشورهای اسلامی برگزار می‌شود

کد خبر 2294222

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha