پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۳، ۶:۲۶

اخبار کوتاه/

پایان حفاری چاه‌های فاز 17 و18 پارس جنوبی/ واحد دوم پالایشگاه فاز ١٢ آماده تولید شد

پایان حفاری چاه‌های فاز 17 و18 پارس جنوبی/ واحد دوم پالایشگاه فاز ١٢ آماده تولید شد

بوشهر - خبرگزاری مهر: معاون مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران گفت: عملیات حفاری ٢٢ حلقه چاه گازی فاز ١٧ و ١٨ پارس جنوبی، فروردین امسال به پایان رسیده است.

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدرضا تاکایدی اظهار داشت: پروژه حفاری فازهای ١٧ و ١٨ پارس جنوبی به صورت کلید در دست (EPD) و براساس برنامه زمانبندی از سوی متخصصان شرکت ملی حفاری ایران اجرا و در این دو فاز در مجموع ٩٣ هزار و ٤٩٠ متر حفاری انجام شد.

وی اضافه کرد: شرکت ملی حفاری ایران برای حفاری ٤٤ حلقه فاز ١٤ پارس جنوبی آمادگی دارد و تا دو ماه آینده دستگاه حفاری سوم و چهارم در محل چاه‌های این فاز برای انجام عملیات حفاری مستقر می‌شوند.

تکایدی بیان کرد: هم اکنون درفاز ١٤ پارس جنوبی، حفاری ٢٢ حلقه چاه (در دو پلت فروم ١١ حلقه ای) با بکارگیری دو دستگاه حفاری جکاپ با ٤٠ درصد پیشرفت در دست اجراست.

وی گفت: هم اکنون متراژ حفاری در فاز ١٤ پارس جنوبی از مرز ٤٢ هزار متر عبور گذشته است.

واحد دوم پالایشگاه فاز ١٢ پارس جنوبی آماده تولید شد

مجری فاز ١٢ میدان گازی پارس جنوبی گفت: عملیات راه اندازی و شیرین سازی آزمایشی گاز در واحد دوم پالایشگاه فاز ١٢ پارس جنوبی با موفقیت انجام شده و تا ماه آینده تولید گاز از این فاز به حدود ٢٥ میلیون مترمکعب می رسد.

رسول فلاح نژاد افزود: برای تولید گاز شیرین در واحد (ترین) دوم این فاز تنها در انتظار افزایش ارسال گاز ترش از دریا به خشکی هستیم. تولید گاز ترش در سکوی A این فاز تا دو هفته آینده به یک میلیارد فوت مکعب در روز افزایش می یابد.

مجری فاز ١٢ میدان گازی پارس جنوبی با بیان این که هم اکنون روزانه حدود ١٢ میلیون مترمکعب گاز در واحد یک این فاز تولید می شود، ادامه داد: تا نیمه خرداد امسال این تولید به بیش از دو برابر (حدود ٢٥ میلیون مترمکعب در روز) افزایش می یابد.

فلاح نژاد افزود: عملیات راه اندازی واحدهای سوم و چهارم فاز ١٢ میدان گازی پارس جنوبی در دست جراست و براساس زمان بندی که پیش از این اعلام شده وارد مدار تولید خواهد شد.

سکوی فاز ١٥ پارس جنوبی ماه آینده درخلیج فارس نصب می شود

براساس برنامه ریزی صورت گرفته از سوی شرکت مهندسی و ساخت تاسیسات دریایی، عملیات بارگیری و نصب سکوی فاز ١٥ تا ماه آینده به پایان می رسد و برای این منظور هم اکنون شناور ابوذر ١١٠ آماده حرکت به سمت بندرعباس برای بارگیری این سکو است.

سکوی فاز ١٥ پارس جنوبی با چهار طبقه درشرکت صنایع فراساحل (صف) دربندرعباس ساخته شده و وزن آن به همراه متعلقاتش حدود سه هزار و ٧٠٠ تن است.

براساس این گزارش همچنین هم اکنون سکوی دو هزار700 تنی فاز ١٦ پارس جنوبی توسط شناور شهید تندگویان درحال نصب در فاصله ١١٥ کیلومتری ساحل عسلویه است.

طبق طراحی های صورت گرفته، تولید و فراورش اولیه گاز ترش استحصالی از ١٢ حلقه چاه فاز ١٦ مشترک پارس جنوبی توسط سکوی این فاز انجام و به وسیله خطوط لوله زیر دریایی به پالایشگاه های واقع در بخش خشکی عسلویه منتقل خواهند شد.

کد خبر 2294854

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha