به گزارش خبرنگار مهر، مسعود کیمیایی شامگاه دوشنبه در مراسم بزرگداشت خود که در پردیس سینمایی کاپری گرگان برگزار شد، از استقبال شهروندان گرگانی ابراز خشنودی کرد و افزود: عمر کاری و حرفه ای ام با دیدن مهر و استقبال هم وطنانم در تمام شهرهای کشور هر روز زیادتر می شود.
کیمیایی افزود: من فیلم سرب را در گرگان ساختم و حتی وقتی به گرگان مسافرت می کردم یک ماه در این شهر می ماندم.
در ادامه این مراسم یک روزنامه نگار و منتقد سینمای ایران گفت: اصلا مهم نیست که عده ای از فیلم های مسعود کیمیایی خوششان نمی آید مهم این است که ما با این فیلم ها بزرگ شده ایم.
هوشنگ گلمکانی افزود: شاید مسعود کیمیایی هم برخی از آثار خود را دوست نداشته و یا کمتر دوست بدارد که این امر کاملا طبیعی است.
این منتقد سینمای ایران در توضیح شخصیت مسعود کیمیایی اذعان کرد: برای وصف این هنرمند باید کتابها نوشته شود و این اغراق نیست؛ مسعود کیمیایی فیلم سازی است که تاریخ هنر سینمایی ایران را ساخت.
وی با بیان این مطلب که پس از فعالیت هنری مسعود کیمیایی، فیلم ساز حرفه ای به عرصه سینما وارد شد، تصریح کرد: این هنرمند در دوران سلطه و ستارگان پوشالی سینما کارگردانی را به مقام ستاره شدن رسانید و این امر بسیار حائز اهمیت است.
گلمکانی اعلام کرد: در جامعه هنری امروز با وجود کارگردان و فیلم سازان خبره، هنوز مسعود کیمیایی جز محبوب ترین کارگردانان سینمای کشور است و استقبال بی نظیر مردم گرگان از آئین بزرگداشت ایشان نیز گویای امر است.
نظر شما