۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۳، ۱۲:۱۳

عطایی در گفتگو با مهر:

تئاتر خیابانی اصفهان قربانی بهانه جویی شده است

تئاتر خیابانی اصفهان قربانی بهانه جویی شده است

اصفهان – خبرگزاری مهر: کارگردان تئاتر گفت: نمایش خیابانی می تواند در ارتقای سطح تئاتر اصفهان بسیار موثر باشد اما با توجه به اعلام ارگان های ذی ربط درباره کاهش کلی بودجه تئاتر اصفهان این نوع نمایش نیز قربانی بهانه جویی های مختلف از جمله کمبود بودجه شده است.

پویان عطایی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: معاون هنری سینمایی اداره ارشاد اصفهان چند هفته پیش این خبر را اعلام کردند که به منظور حمایت از ارتقای سطحِ تئاتر اصفهان به زودی انجمن تئاتر خیابانی در این شهر تشکیل می شود.

وی افزود: این انجمن سال گذشته تشکیل شده و ما جلساتی نیز در این ارتباط داشتیم اما اساسنامه این انجمن هنوز تدوین نشده و بر این مبنا برنامه ریزی اساسی نیز در این ارتباط نداشته ایم.

کارگردان تئاتر با بیان اینکه تنها شهرداری به تئاتر خیابانی اهمیت می دهد، بیان داشت: مشکل اینجاست که این ارگان تنها هزینه تئاترهای خیابانی خاصی را تامین می کند که درباره موضوعات سفارشی این ارگان باشد و بر این مبنا تمام کارگرانان نمی توانند با این نهاد همکاری کنند.

وی افزود: در سال های اخیر بودجه تئاتر اصفهان بسیار کاهش داشته و در این میان تئاتر خیابانی که می تواند در ارتقای سطح انواع نمایش ها بسیار تاثیرگذار باشد بیش از همه قربانی این کمبود بودجه شده است.

تئاتر خیابانی می تواند خلا کمبود سالن اصفهان را تا حدودی جبران کند

عطایی تاکید کرد: حتی شهرداری نیز در سال گذشته بودجه چندانی به این کار اختصاص نداد اما امیدواریم با توجه به اینکه تئاتر خیابانی نیازمند هزینه هایی همچون دکور، سالن، نورپردازی و مواردی چنین نیست اداره ارشاد اصفهان امسال به این نوع تئاتر اهمیت بیشتری دهند شاید که این نوع از نمایش بتواند جای کمبود تئاترهای صحنه ای را که بیشتر به دلیل فقدان سالن روی داده است را بگیرد.

وی اضافه کرد: این در حالی است که در شرایط کنونی که کمبود سالن های تئاتر در سطح اصفهان بسیار مشهود است و تنها دو سالن فرشچیان و تالار هنر برای اجرای نمایش تخصیص داده شده تئاتر خیابانی می تواند بسیار کمک کننده باشد.

کارگردان تئاتر با اشاره به سابقه تئاتر خیابانی در اصفهان اظهار داشت: نمایش خیابانی نیز همانند تئاتر اصفهان سابقه ای طولانی دارد و پیشکسوتانی همچون رضا کشانی و رضا خوشحال پور در این عرصه فعالیت می کرده اند و آقای خوشحال پور همچنان به اجرای نقالی در اصفهان مشغول است.

وی افزود: این نوع تئاتر بیشتر به شکل نقالی بوده و کم کم با ساختار شکنی به شیوه های مدرن تر و امروزی مبدل شده است.

کد خبر 2295117

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha