پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۳، ۱۲:۰۷

صفرزاده:

دستگیری 4 متخلف شکار و صید در کرمان/ تمامی مناطق کرمان براي شكارچيان غير مجاز ناامن است

دستگیری 4 متخلف شکار و صید در کرمان/ تمامی مناطق کرمان براي شكارچيان غير مجاز ناامن است

کرمان - خبرگزاری مهر: مدیرکل حفاظت محیط زیست استان کرمان از دستگیری چهار متخلف شکار و صید در این استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمود صفرزاده صبح سه شنبه در گفتگو با خبرنگاران بیان داشت: با توجه با گشت زنی های مستمر و دقیق ماوران محیط زیست تمامی مناطق استان کرمان براي شكارچيان غير مجاز نا امن بوده و با متخلفان شكار و صيد طبق قانون برخورد می شود.

وی از تشدید برخورد با متخلفان شکار خبر داد و افزود: برخورد جدی با متخلفان باعث می شود که  حیات وحش و محیط زیست از دست اندازی متخلفان در امان باشند.

جریمه هشت میلیون ریالی متخلف شکار در کهنوج

این مسئول گفت: در راستاي اجراي مقررات و قوانين شكار و صيد ماموران محیط زیست کهنوج در حین گشت و کنترل در محدوده روستای چلپای شهرستان قلعه گنج با شنیدن صدای تیراندازی از یک باغ به آن محل رفتند.

وی ادامه داد: در پی بازرسی از باغ این فرد  یک عدد سلاح کلاشنیکف به همراه 20 عدد فشنگ جنگی کشف شد.

این مسئول یادآور شد: با هماهنگی مقام قضایی منزل این متخلف شکار مورد بازرسی قرار گرفت و یک قبضه اسلحه دولول و دو قطعه پرنده دراج در طبی این بازرسی کشف شد.

صفرزاه از تحویل این متخلف به مقامات قضایی خبر داد و گفت: این فرد به پرداخت مبلغ هشت میلیون ریال جریمه ضرر و زیان دراج محکوم شد.

وی همچنین از  کشف بیش از250 قطعه ماهی از متخلفین در شهرستان رابر کرمان خبر داد و افزود: در حوزه منطقه هلیل رود سه نفر متخلف اقدام به مسموم کردن ماهی ها از طریق ریختن ماده سمی کلر و صید آنها کرده بودند که با هوشیاری ماموران محیط زیست رابر در چنگال قانون گرفتار شدند.

صفرزاده از درگیری این افراد با ماموران محیط زیست خبر داد و اذعان داشت: در این درگیری یک نفر از ماموران محیط زیست مجروح و به پزشکی قانونی ارجاع داده شد.

مدیرکل محیط زیست استان کرمان گفت: با پی گیری های صورت گرفته قاضی این پرونده برای برخورد قاطع و جدی با متخلفین قول مساعد داده است.

لزوم آموزش مردم در زمینه حفاظت از محیط زیست

وی به نقش مردم در پاسداری از محیط زیست اشاره کرد و گفت: منابع طبیعی و محیط زیست در واقع سرمایه ملی بوده و ارزشی بی اندازه دارند و همگی ما وظیفه حراست از آنها را به عهده داریم.

این مسئول یادآور شد: از تمامی مردم می خواهیم که در صورت مشاهده هرگونه تخلف زیست محیطی ماموران ما را در جریان قرار دهند.

صفرزاده گفت: افزایش آگاهی مردم و آموزش آنها در زمینه حفاظت از محیط زیست امری ضروری است که باید بیشتر مورد توجه قرار گیرد.

 

کد خبر 2295137

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha