پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۳، ۱۴:۳۵

حجت الاسلام حاجی زین العابدینی:

روش‌های نوین در امور وقف به مردم شناسانده شود

روش‌های نوین در امور وقف به مردم شناسانده شود

همدان - خبرگزاری مهر: مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان همدان با بیان اینکه باید روش‌های نوین در امور وقف به مردم شناسانده شود، گفت: فضای بقاع متبرکه بهترین مکان برای تبلیغ دین اسلام و قرآن است و باید با همت مردم برای تبلیغ و ترویج آن تلاش شود.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام رضا حاجی زین العابدینی ظهر سه شنبه در دیدار با فرماندار و اعضای شورای شهر شهرستان فامنین خواستار جدیت مسئولان شهرستان فامنین در خصوص احیا و احقاق حقوق موقوفات و بقاع متبرکه شهرستان فامنین شد و بیان کرد: مسئولان باید صادقانه بین خود و خدای خود در مورد سنت حسنه وقف قضاوت کنند که این مسئله ای بسیار ارزشمند است.

وی با بیان اینکه وقف یک اصل مترقی در جهان اسلام است که در تمام دوران بشر می‌توان از آن استفاده کرد، افزود: وقف موجب توزیع عادلانه ثروت، کاهش فاصله طبقاتی، کاهش تمرکز بودجه کشور به نفت، توجه دهک های پایین و ایجاد عدالت اجتماعی است.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان همدان با بیان اینکه بخشی از موقوفات کشور متعلق به امامزادگان است، ابراز داشت: وقف یک تکلیف همگانی است و باید با احیا فرهنگ وقف در استان همدان حق و حقوق موقوفات بر اساس نیات واقفین پرداخت شود.

حجت الاسلام حاجی زین العابدینی با بیان اینکه دفاع از حقوق موقوفات و جلوگیری از تضییع حقوق موقوفات و بقاع متبرکه از وظایف اصلی و پراهمیت اوقاف است، بیان کرد: اخذ سند مالکیت و بروزرسانی اسناد اجاره از اولویت‌های ویژه در سال جاری است.

وی در ادامه با بیان اینکه فضای بقاع متبرکه بهترین مکان برای تبلیغ دین اسلام و قرآن است و باید با همت مردم برای تبلیغ و ترویج آن تلاش شود، اظهار داشت: امامزاده‌ها و بقاع متبرکه و همچنین تأثیر زیارت در کاهش آسیب‌ها و ناهنجاری‌های اجتماعی و بازدارندگی از جرم نقش بسزایی دارد.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان همدان با بیان اینکه برای عملی شدن سرمایه بزرگ و سنت الهی وقف نیازمند حرکت جمعی همه دستگاه‌های فرهنگی و ذی‌نفوذ جامعه هستیم، عنوان کرد: سنت حسنه نبوی فرهنگ وقف باید به آحاد مردم شناسانده شود و روش‌های نوین در امور وقف به مردم نیک‌اندیش ارائه شده تا تمامی افراد بنابر مصالح نظام و جامعه پیرامون خود اموال شخصی خودشان را در کارها و امورات خیرخواهانه جهت‌دهی کنند.

فرماندار شهرستان فامنین نیز در ادامه با بیان اینکه مهمترین وظیفه اوقاف پاسداری از نیت واقفان است تا نیت اموال وقف شده درست و صحیح مدیریت شود، اظهار داشت: امروز می توان از طریق موقوفات بسیاری از مشکلات و معضلات جامعه را حل و فصل کرد و انتظاری که از خیرین می رود این است که متناسب با نیازهای روز جامعه نسبت به احیای سنت وقف اقدام کنند.

سید رسول حسینی بر لزوم ایجاد فضای مناسب در بقاع متبرکه برای تبدیل شدن آنها به قطب فرهنگی تاکید کرد، و افزود: ظرفیت های بقاع متبرکه باید در راستای ترویج فرهنگ اسلامی مورد استفاده قرار گیرد

وی با بیان اینکه سازمان اوقاف در طی چند سال گذشته به سازمانی به روز و مجهز تبدیل شده است، عنوان کرد: براساس سخن رهبر معظم انقلاب فرهنگ و تاریخ ما وامدار خیر اندیشی واقفانی است که جهان را به دور از فقر و جهل و محرومیت می خواستند.

فرماندار شهرستان فامنین رونق امامزاده ها را برای رفع مشکلات روانی مناسب دانست و بیان کرد: واقفان نیت‌های مختلفی دارند و تولیت وقف نوعی امانت است و باید درآمدهای آنها را دقیقا در همان محلی که نیت شده، مصرف کنند.

 

کد خبر 2295204

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha