پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۳ شهریور ۱۳۸۴، ۸:۴۰

رييس پژوهشكده جنين شناسي در گفتگو با "مهر" :

آيين نامه اجرايي اهداي جنين ابلاغ نشده ؛ زوج هاي نابارور منتظر بمانند

آيين نامه اجرايي اهداي جنين ابلاغ نشده ؛ زوج هاي نابارور منتظر بمانند

با وجود اينكه قرار بود طي دو ماه اخير آيين نامه اجرايي اهداي جنين به مراكز مربوط به آن از سوي وزارت بهداشت و درمان ابلاغ شود اما رييس پژوهشكده جنين شناسي گفت: آيين نامه اجرايي اهداي جنين هنوز از سوي وزارت بهداشت و درمان به مراكز اهداي جنين ابلاغ نشده است.

آئين نامه اجرايي اهداي جنين در كشور توسط هيات دولت تصويب شده است و از چند ماه پيش مركز پيوند اعضاء و بيماري هاي خاص وزارت بهداشت و درمان مكلف شد كه جزئيات اين آئين نامه را تكميل كرده و سپس به مراكز اهداي جنين در كشور ابلاغ كند اما گويي هنوز اين كار به پايان نرسيده است.

عدم ابلاغ آيين نامه اجرايي اهداي جنين از سوي وزارت بهداشت و درمان موجب مشكلات زيادي براي زوج هاي خواستار جنين اهدايي و مراكز انجام دهنده اهداي جنين شده است چون هم اكنون در قوانين مربوط به اهداي جنين همچنان ابهاماتي وجود دارد كه با تكميل اين آيين نامه بايد رفع شود.

با وجود ابهامات در خصوص اهداي جنين در كشور هم اكنون در برخي از مراكز فعاليتهاي مربوط به اهداي جنين صورت مي گيرد اما چون هنوز آيين نامه اجرايي آن در كشور مشخص نشده است بنابراين به طور حتم زوج هاي جوان ناباروري كه به اين كار اقدام مي كنند در آينده با مشكلات زيادي روبرو خواهند شد چرا كه اين كار بدون وجود آيين نامه باعث بلاتكليفي اين افراد مي شود و حتي با مشخص شدن اين آيين نامه نيز بازهم تكليف اين زوج هايي كه پيش از ابلاغ آن به اين كار اقدام كرده اند مشخص نخواهد شد. 

زوج هاي نابارور بايد صبر كنند

دكتر سعيد كاظمي آشتياني در گفتگو با خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر دراين باره گفت : اين آيين نامه هم اكنون تهيه شده و براي نظر خواهي فرستاده شده اما هنوز از سوي وزارت بهداشت و درمان كشور ابلاغ نشده است.

وي در خصوص علت تاخير در ابلاغ اين آيين نامه اظهار داشت: در مورد علت عدم ابلاغ اين آيين نامه، اطلاعاتي ندارم و مسووليت آن بر عهده مركز مديريت پيوند اعضاي وزارت بهداشت و درمان است.

رييس پژوهشكده جنين شناسي گفت : تا زماني كه اين آيين نامه از سوي وزارت بهداشت و درمان به پژوهشكده ابلاغ نشود، اهداي جنين در اين مركز انجام نخواهد شد بنابراين با وجود اينكه بسياري از زوج هاي جوان نابارور براي گرفتن جنين به اين مركز مراجعه مي كنند اما به آنها گفته مي شود كه تا زمان ابلاغ اين آيين نامه صبر كنند.

کد خبر 229533

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha