به گزارش خبرنگار مهر، یحیی نقی زاده بعد از ظهر سه شنبه در جلسه برنامه ریزی برنامه های هفته میراث فرهنگی در اردبیل اضافه کرد: این برنامه فرهنگی در آئین اختتامیه این جشنواره و طی چهارشنبه 31 اردیبهشت ماه برگزار خواهد شد.
وی با اشاره به برگزاری پنج روزه جشنواره آش زنجان تاکید کرد: هر روز از برگزاری این جشنواره به نام یکی از استان ها تعلق دارد تا ضمن معرفی استان خود در حوزه های مختلف، به برگزاری برنامه های آئینی بپردازند، براین اساس روز آخر جشنواره نیز به این استان تعلق دارد.
مدیرکل میراث فرهنگی استان با اشاره به برنامه های مورد نظر برای معرفی اردبیل تصریح کرد: این برنامه ها در چهار قالب موسیقی ملی، مسابقه استان شناسی، معرفی صنایع دستی و غذاهای محلی اجرا خواهد شد.
وی با اشاره به حضور میهمانان داخلی و خارجی، مسئولان و گردشگران کشور در این جشنواره یادآور شد: غرفه آش محلی اردبیل نیز با حضور منتخب جشنواره آش شهرستان نیر که همه ساله با برگزاری در این منطقه انتخاب می شود، دایر شده که مورد استقبال قرار گرفته است.
نقی زاده جشنواره آش زنجان را یکی از رسمی ترین جشنواره های مربوط به غذاهای محلی و سنتی کشور برشمرد و متذکر شد: هشتمین دوره آن امسال برگزار می شود و همزمان با آن نیز نمایشگاه صنایع دستی سراسری دایر شده است.
وی محوریت این جشنواره را فرهنگی و گردشگری دانست و با اشاره به حضور اکثر استان های کشور در آن عنوان کرد: در این جشنواره غذاهای سنتی با محوریت آش و مسابقه پخت آش ارائه می شود، ضمن اینکه فرصتی تا سالانه برخی از استان ها حوزه گردشگری و فرهنگی خود را به علاقمندان معرفی کنند.
نظر شما