پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۳، ۱۷:۵۲

نخستین نشست کارشناسان امور بانوان فرمانداری های لرستان در پلدختر برگزار شد

نخستین نشست کارشناسان امور بانوان فرمانداری های لرستان در پلدختر برگزار شد

پلدختر - خبرگزاری مهر: نخستین نشست دوره ای کارشناسان امور بانوان فرمانداری های استان لرستان با حضور مدیر کل دفتر امور بانوان استانداری و مشاور استاندار در محل سالن اجتماعات فرمانداری پلدختر برگزار شد.

به گزارش خبرنگار مهر، مدیر کل دفتر امور بانوان استانداری و مشاور استاندار لرستان ظهر سه شنبه دراین نشست گفت: توسعه زیر ساخت های اداری و ساختمانی، تحقق اهداف راهبردی ابلاغی از سوی وزارت و تشکیل گروههای کاری از جمله اهداف برگزار این نشست بوده است.

لیلا سلاحورزی استفاده از اساتید مشاوره با رویکرد فرهنگی، پیگیری بحث اشتغال زنان، گسترش نقش نظارتی این دفتر، تقویت تعامل و هماهنگی دفاتر امور بانوان با دستگاه های اجرایی و نهادها را از دیگر اهداف این نشست عنوان کرد.

وی با تاکید بر ضرورت استفاده از ظرفیت بانوان در استان افزود: در این راستا از بانوان فعال شهرستان پلدختر در پست ها و منصب های مدیریتی استفاده شود.

سلاح ورزی با بیان اینکه مقام معظم رهبری نقش و وظیفه اصلی زن را خوب شوهرداری کردن و تربیت فرزندان عنوان کرده اند، بیان داشت: در کنار این موضوع باید نقش زنان در صحنه های مختلف اجتماعی و سیاسی پر رنگ باشد.

مدیر کل دفتر امور بانوان استانداری و مشاور استاندار لرستان با تاکید بر اینکه نخستین وظیفه بانوان تحکیم بنیان خانواده است، گفت: تجربه نشان داده است که زنان در عرصه های اجتماعی موفق بوده اند و روز به روز قله های افتخار را فتح می کنند.

مسئول امور بانوان فرمانداری پلدختر نیز در این جلسه با بیان اینکه در سال 1388 کانون تامین اجتماعی زنان فعالیت خود را در این شهرستان آغاز کرده است، عنوان کرد: در حال حاضر کانون فرهنگی بانوان پلدختر در یک مکان فرسوده که عمر مفید خود را از دست داده فعالیت دارد.

نظری افزود: کانون فرهنگی معمولان تنها نام کانون را یدک می کشد و تنها چیزی که دارد یک اسم و تابلو بوده و فاقد تجهیزات لازم است.

فرماندار پلدختر نیز در این جلسه به آمار طلاق در شهرستان اشاره کرد و گفت: آمار بالای طلاق در این شهرستان نگران کننده و زنگ خطری برای مسئولان است.

قدرت الله ترابی نژاد با بیان اینکه پایه و اساس یک جامعه سالم خانواده است، عنوان کرد: ظرفیت فکری بانوان بالاست و باید از آنها استفاده شود و حضور زنان در جامعه باید بیشتر شود.

وی از تصویب احداث پارک بانوان در شهر پلدختر خبر داد و گفت:  پارک بانوان یکی از مطالبات به حق این قشر در پلدختر است که احداث آن به تصویب شورای برنامه ریزی شهرستان رسیده است.

کد خبر 2295586

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha