به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شینهوا، درگیری ارتش افغانستان با شبه نظامیان طالبان در ولایت بدخشان واقع در شمال شرق این کشور که از روز گذشته آغاز شده همچنان ادامه دارد. وزارت کشور اعلام کرد در درگیری های ارتش با نیروهای طالبان در منطقه پچیراگام واقع در ولایت شرقی ننگرهار 10 شبه نظامی کشته شده اند.
گزارش وزارت کشور افغانستان همچنین از کشته شدن 6 نیروهای طالبان در عملیات ارتش در مناطق مختلف کشور حکایت دارد. این در حالی است که منطقه یمگان ولایت بدخشان واقع در 316 کیلومتری شمال شرق کابل از روز گذشته شاهد حمله گسترده شبه نظامیان بوده است. "عبدالقدیر صیاد" رئیس پلیس ولایت بدخشان با اعلام این مطلب از خسارات وارد شده به هر دو طرف در درگیری های شدید میان شبه نظامیان و نیروهای دولتی در این منطقه خبر داد.
در همین حال "ذبیح الله مجاهد" سخنگوی طالبان در تماس تلفنی با رسانه ها مدعی شده است شبه نظامیان در این درگیری ها توانسته اند مراکز اداری و پلیس منطقه یمگان را تحت کنترل خود در آورند با این حال صیاد این ادعا را رد کرد.
همچنین "صدیق صدیقی" سخنگوی وزارت کشور ضمن رد ادعاهای طالبان تاکید کرد کنترل یمگان به دست طالبان نیافتاده و درگیری بین نیروهای دولتی و طالبان در منطقه ادامه دارد. وی افزود که نیروهای بیشتری برای کمک به ارتش به محل اعزام شدهاند.
خبر دیگر این که در پی ربوده شدن یک توریست چینی در شمال غرب پاکستان، "نواز شریف" نخست وزیر این کشور بر لزوم آغاز عملیات جستجو و آزاد کردن این شهروند چینی تاکید کرد. شریف طی حکمی به وزارت کشور پاکستان خواستار همکاری سریع نهادهای امنیتی و اطلاعاتی برای آزادی این فرد شد.
روز گذشته رسانه ها از ربوده شدن یک توریست چینی در حین سفرش از منطقه دره اسماعیل خان توسط شبه نظامیان خبر دادند. روزنامه داون پاکستان نوشت این فرد در حال عزیمت به کویته در جنوب غرب از شهر لاهور واقع در شرق پاکستان بوده که در میانه راه ربوده شده است.
به گزارش روزنامه داون این توریست "هونگ زودونگ" نام داشته و در ماه آوریل با دوچرخه از مرز هند وارد پاکستان شده و قصد داشته به منطقه بلوچستان این کشور نیز سفر کند.
نظر شما