محمد باقر بهشتی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه تحول مطلوب در دو شهرستان سرعین و پارس آباد تجربه شده، اضافه کرد: حتی مرکز استان در توسعه روند عادی داشته است.
وی با بیان اینکه در مرکز استان مهاجرت نقش اساسی در تحول ایفا کرده، عنوان کرد: علت توسعه فیزیکی شهرستان اردبیل مهاجرت از روستاها است.
بهشتی بخش عمده ای از ضعف تحول سازی در این منطقه را سو مدیریت عنوان کرد و افزود: در توسعه باید نگاه همه جانبه و تخصصی به مسائل اعمال شود.
معاون برنامه ریزی استاندار تاکید کرد: در حال حاضر نبود بستر مناسب موجب شده حتی نیروهای متخصص از استان مهاجرت کنند.
وی با تاکید به نیاز اردبیل به تخصص اضافه کرد: در عین حال اردبیل به استان مهاجر فرست تبدیل شده است.
بهشتی راهکار گریز از این بن بست را حرکت به سمت شیوه های جدید مدیریتی عنوان کرد و افزود: باید فضایی ایجاد کرد تا فرد متخصص و کاردان مانده و استعداد خود را برای توسعه استان صرف کند.
نظر شما