به گزارش خبرنگار مهر،محمدرضا ابراهيمي بعداز ظهر چهارشنبه در كميته مقابله با موادمخدر گفت: اگر اقداماتي كه در شورای هماهنگي مبارزه با موامخدر استان فارس انجام شده رصد شود می توان پی برد که در زمینه فرهنگ، پيشگيري، مقابله با عرضه، درمان و... سازمانهاي مردم نهاد موفقيتهاي خوبي داشته اند.
وی از راه اندازی مرکز ترک اعتیاد تا 15 اسفندماه سال جاري خبر داد و اظهار داشت: در سال گذشته اقداماتي پیرامون جمع آوري معتادان پر خطر انجام شد اما به صورت مقطعي بود كه جوابگو نبود.
دبير شوراي هماهنگي مبارزه با موامخدر استان فارس پیرامون كمپهای بدون مجوز اظهار داشت: در بحت سازمانهاي مردم نهاد استان فارس 67 كمپ بدون مجوز بيشترين آمار كمپ ترك اعتياد فاقد مجوز وجود داشت که در خصوص ساماندهي اين كمپها در مهرماه 92 كميته اي تشكيل و به تعدادي از انها مجوز داده شد به طوري كه كمپهاي مجوزدار از 11 مورد در سال گذشته به 53 كمپ رسيده است.
ابراهیمی بر ضرورت توجه رسانه ها به مقوله مبارزه با موادمخدر شد و افزود: رسانه ها در حوزه آگاه سازي شالوده پيشگيري براي مبارزه با موادمخدر هستند، در حوزه مقابله عرضه نيز با مديريت مناسب فرماندهي انتظامي فارس در شش ماه گذشته بيش از 14 تن موادمخدر در فارس كشف شده است.
نظر شما