پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۳ شهریور ۱۳۸۴، ۹:۰۹

در ادامه حملات وحشيانه گروه هاي تروريستي سلفي به مناطق شيعه نشين؛

بيش از 180 تن در كاظمين به خاك و خون كشيده شدند

در ادامه حملات وحشيانه گروه هاي تروريستي سلفي برضد شيعيان، امروز در عمليات انتحاري يك تروريست در يك منطقه شيعه نشين در بغداد كه تعداد زيادي از كارگران تجمع كرده بودند، دستكم 75 عراقي كشته و 109 تن ديگر مجروح شدند.

به گزارش خبرگزاري مهر به نقل از شبكه خبري العربيه، منابع امنيتي درعراقي اين انفجار را عمليات انتحاري خواندند و گفتند: حوالي ساعت 7 صبح امروزبه وقت محلي يك فرد انتحاري با خودرو بمب گذاري شده خود به تجمع كارگران درميدان مركزي شهركاظمين حمله كرد كه بر اثر اين انفجاربيش از 75 عراقي  كشته و دستكم 109 تن ديگر زخمي شدند.

اين منابع درابتدا شمارتلفات اين عمليات انتحاري را 40 كشته و 25 زخمي اعلام كردند اما ساعتي بعد منابع پزشكي عراق احتمال افزايش ميزان تلفات را پيش بيني كردند .

اين دومين حادثه خونين طي سه هفته گذشته در شهر كاظمين است و تاكنون هيچ گروهي مسئوليت اين عمليات تروريستي را برعهده نگرفته است .

گفتني است در وحشيانه ترين حملات گروه هاي تروريستي سلفي بر ضد شيعيان در شهر كاظمين بيش از841 عراقي شهيد و بيش از323 تن ديگر درجريان مراسم عزاداري حضرت امام موسي كاظم (ع) زخمي شدند كه در پي اين جنايت هولناك ابراهيم جعفري نخست وزير عراق سه روز عزاي عمومي اعلام كرد.

امروز در شمال بغداد نيز در حمله گروه هاي تروريستي دستكم 17 عراقي كشته شدند.

کد خبر 229677

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha