به گزارش خبرنگار مهر، همایش پیاده روی در طبیعت زیبای شهرستان ساوجبلاغ صبح جمعه با حضور برخی از شهروندان و خانواده های معزز شهدای عملیات آزاد سازی خرمشهر از امام زاده هفت تن (ع) در روستای آجین دوجین در بخش چندار، تا دامه کوههای این روستا به مسافت 5 کیلومتر برگزار شد.
در این همایش شرکت کنندگان شعارهای از قبیل "ما همه سرباز ولایتیم، امام و شهدا راهتان ادامه دارد، وحدت و مقاومت رمز پیروزی ملت ایران است " را سر دادند.
در حاشیه این پیاده روی حجت الاسلام عباس اسلامی رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان ساوجبلاغ با بیان این مطلب اظهار داشت: فتح خرمشهر حاصل ایستادگی ملت ایران در برابر نظام سلطه بود.
این مسئول خاطرنشان کرد: رشادت های زنان و مردان خداجو همراه با ایثارگریشان در 8 سال جنگ تحمیلی باعث شد که نام ایران و ایرانی زبانزد همه دنیا شود.
اسلامی در ادامه با اشاره به فرموده تاریخی امام خمینی (ره ) که خدا خرمشهر را آزاد کرد، تصریح کرد: جا دارد که سجده شکر به جای آوریم چرا که خداوند نعمت انقلاب و حکومت اسلامی به رهبری امام راحل و ایثار شهدا را به ما هدیه داده است.
وی اضافه کرد: مردم دنیا برای دستیابی به استقلال و آزادی الگوی خود را رشادتهای شهدای 8 سال جنگ تحمیلی ایران قرار می دهند و به واسطه برکت خون شهدا می توانیم در مقابل زیاده خواهی سلطه گران ایستادگی کنیم.
در این همایش پیاده روی بیش از 3 هزار زن و مرد شرکت داشتند و برخی از شهروندان ساوجبلاغی با پوشیدن لباس بسیجی و در دست داشتن تصویر امام خمینی(ره)، شهدا و مقام معظم رهبری حمایت خود را از ارزش های انقلابی به نمایش گذاشتند.
نظر شما