پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۴ خرداد ۱۳۹۳، ۹:۴۴

کسپرسکی هشدار داد:

کشف 2 اپلیکیشن تقلبی موبایل/ آنتی ویروسهای جعلی در ویندوز فون و گوگل پلی

کشف 2 اپلیکیشن تقلبی موبایل/ آنتی ویروسهای جعلی در ویندوز فون و گوگل پلی

شرکت امنیتی کسپرسکی از کشف دو اپلیکیشن تقلبی موبایل در فروشگاه‌های مختلف اپلیکیشن خبر داد که مشابه محصولات ضد ویروس این شرکت طراحی شده اند.

به گزارش خبرگزاری مهر، یکی از این اپلیکیشن‌ها در فروشگاه ویندوز فون کشف شد که این مساله جای تعجب دارد، چرا که کلاهبرداران معمولا پلتفرم‌های محبوبی نظیر آندروید را هدف قرار می‌دهند که از پایگاه کاربری بزرگی برخوردارند.

این ضدویروس تقلبی با نام Kaspersky Mobile وارد فروشگاه ویندوز فون شده بود، درحالیکه کسپرسکی اصلا محصولی به این نام عرضه نکرده است.

این نامگذاری ناشیانه نشان می‌دهد که کلاهبرداران احتمالا گمان نمی‌کردند که کسی به این تفاوت اسمی پی ببرد. جالب‌تر آنکه کاربران برای استفاده از این اپلیکیشن باید پول می‌پرداختند. به این ترتیب کلاهبرداران می‌توانستند بی‌دردسر و بدون نیاز به بکارگیری راهکارهایی نظیر طلب پول برای پاک کردن سیستم‌های به ظاهر آلوده به بدافزار، درآمدزایی کنند.

اپلیکیشن تقلبی دیگری که از نام کسپرسکی سواستفاده کرده بود با عنوان Kaspersky Anti-Virus 2014 در فروشگاه Google Play عرضه شده بود، حال آنکه هیچ کدام از محصولات کسپرسکی برای دستگاه‌های موبایلی با چنین اسمی وارد بازار نشده است.

عکسی که در صفحه مربوط به این برنامه در Google Play قرار داده شده بود در واقع اسکرین‌شاتی از صفحه رسمی محصول Kaspersky Internet Security for Android بود.

سازندگان این اپلیکیشن برخلاف اپلیکیشن جعلی دیگر در فروشگاه ویندوز فون حتی به خود زحمت نداده بودند که یک گزینه قلابی اسکن را در رابط کاربری اپلیکیشن خود تعبیه کنند، به‌طوریکه با اجرای اپلیکیشن، تنها چند خط و نوشته زیر لوگوی کسپرسکی ظاهر می‌شد.

رومان اونوچِک، کارشناس ارشد بدافزار کسپرسکی می‌گوید: داستان ضدویروس‌های قلابی برای دستگاه‌های موبایلی از زمان عرضه اپلیکیشن Virus Shield در Google Play آغاز شد. بعد از موفقیت این اپلیکیشن تقلبی شاهد تکثیر و انتشار نمونه‌های مشابه بسیاری بوده‌ایم. کلاهبرداران با تقلید از نسخه اصلی اپلیکیشن‌ها ده‌ها نمونه قلابی از اپلیکیشن‌های معتبر را بدون کارایی مشابه، به کاربران ناآگاه می‌فروشند و پول بادآورده‌ای را به جیب می‌زنند. هیچ بعید نیست که به زودی شاهد انتشار موج جدیدی از اپلیکیشن‌های جعلی باشیم. آنچه مسلم است این است که فروشگاه‌های معتبر اپلیکیشن‌های موبایلی، ابزار کارآمدی برای شناسایی و مقابله با این برنامه‌های کلاهبردارانه ندارند.

 

کد خبر 2298144

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha