پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۲۳ شهریور ۱۳۸۴، ۱۳:۴۵

حجت الاسلام قرائتي در گفتگو با "مهر" :

طعم قرآن رابه افراد جامعه نچشانديم

حجت الاسلام محسن قرائتي گفت: در دوره اي زندگي مي كنيم كه نه طعم قرآن را به ما چشاندند و نه ما آن را به ديگران چشانديم .

                  


حجت الااسلام  محسن قرائتي در حاشيه اولين دوره آموزش تفسير قرآن در ملارد كرج در گفتگو با خبر نگار دين وانديشه خبر گزاري مهر در كرج اظهار داشت : براي جلوگيري از مهجوريت قرآن هر آنچه از دستمان بر آيد بايد انجام دهيم و هر چقدر در اين زمينه تلاش كنيم كافي نيست .

 

وي با تأكيد بر اهميت تبليغات اسلامي با محور قرآن افزود: يكي از آرزوهاي بزرگ من اين است كه قرآن جهاني باشد.

 

گفتني است  پس از برگزاري چهار دوره آموزشي براي 2 هزار تن از ائمه جماعات مدارس كشور كه در مشهد برگزار شد با برگزاري آزمون كتبي و شفاهي، 70 امام جماعت انتخاب شدند كه اين برگزيدگان براي شركت در دوره تفسير قرآن در كرج فراخوان شده و به مدت 5 روز در اردو گاه شهيد با هنر ملارد كرج با حضور حجت الااسلام و المسلمين قرائتي آموزش خواهند ديد . 

 

کد خبر 229910

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha