پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۵ خرداد ۱۳۹۳، ۱۲:۳۰

از امروز/

بانوان سیستان و بلوچستان صاحب شورای حل اختلاف شدند

بانوان سیستان و بلوچستان صاحب شورای حل اختلاف شدند

زاهدان-خبرگزاری مهر: نخستین شعبه حل اختلاف بانوان سیستان و بلوچستان طی مراسمی به طور رسمی با حضور مسئولان قضایی استان در شهر زاهدان افتتاح شد.

به گزارش خبرنگار مهر، بانوان سیستان و بلوچستان از صبح امروز با افتتاح نخستین شعبه حل اختلاف در دادسرای عمومی و انقلاب زاهدان به طور رسمی صاحب شورای حل اختلاف شدند.

رئیس شوراهای حل اختلاف سیستان و بلوچستان در حاشیه افتتاح این شعبه در دادسرای انقلای زاهدان بیان داشت: راه اندازی این شورا از معدود اقداماتی است که در سطح کشور  به منظور حل مشکلات بانوان به صورت ویژه راه اندازی شده و انتظار می رود با آغاز به کار این شورا بسیاری از اختلافات خانوادگی به صلح و دوستی منجر شود.

محمد رضا طاهری ابراز داشت: در حال حاضر تعداد 146 شورای حل اختلاف در سراسر استان فعال است که از این تعداد 26 شورا در شهر زاهدان فعالیت دارد.

وی نقش شوراهای حل اختلاف را در کاهش حجم پرونده های ورودی به دادگاه ها را بسیار تاثیر گذار خواند و افزود: در سال گذشته قریب به نیمی از پرونده های تشکیل شده در شوراهای حل اختلاف استان به صلح وسازش ختم شد.

وی اظهار داشت: تعداد 684 نفر شامل اعضا و دبیران در شعب شوراهای حل اختلاف استان مشغول فعالیت هستند که اکثر آنها را اعضای افتخاری و معتمدان و همچنین ریش سفیدان تشکیل می دهند.

طاهری گفت: بزرگان و ریش سفیدان به دلیل جایگاهی که در قوم و قبیله خود دارند تا کنون در منتج شدن بسیاری از پرونده ها به صلح و سازش موفق بوده و قبل از رسیدن پرونده به دستگاه قضایی آن را با رضایت مختومه کردند.

کد خبر 2299377

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha