به گزارش خبرگزاري "مهر"، "يوشكا فيشر" در خصوص سياست هاي آتي اروپا درباره خاورميانه اظهار داشت : اروپا همچنان بر موضع خود در راستاي كاهش تنش موجود در خاورميانه اصرار داشته و آماده است تا اقدامات لازم را در اين زمينه انجام دهد .
فيشربا اشاره به تداوم اوضاع نا آرام عراق تصريح كرد : با وجود گذشت زمان زيادي از حمله نظامي به عراق ما هنوز بوضوح دلايل اصلي اين جنگ را نمي دانيم .
وزير امور خارجه آلمان درباره پيوستن تركيه به اتحاديه اروپا اظهار داشت : عضويت تركيه در اتحاديه اروپا اين روزها به يكي از مهمترين مباحث مجامع سياسي اين اتحاديه تبديل شده است .
وي با بيان اين مطلب كه آنكارا مستلزم به اجراي خواسته هاي اتحاديه اروپاست افزود: چنانچه تركيه به اين خواسته ها جامه عمل بپوشاند، مي تواند شاهد ورود به مرحله جديدي در روند پيوستن به اين اتحاديه باشد اما در غير اين صورت وضعيت تازه اي بوجود خواهد آمد .
وزير امورخارجه آلمان درباره گسترش اتحاديه اروپا گفت : مساله گسترش اتحاديه اروپا امري است كه دولت آلمان بطور كامل با آن موفق نيست اما شروطي را براي تحقق اين مساله در نظر دارد كه در صورت عملي شدن آن زمينه هاي لازم فراهم مي شود .
فيشر در ادامه اين گفت وگو با اشاره به درخواست آلمان براي برخورداري از عضويت دائم در شوراي امنيت سازمان ملل اظهار داشت : بي شك دولت آتي آلمان نيز اين هدف را با جديت كنوني دنبال خواهد كرد.
نظر شما